dinsdag 30 april 2013

Random | Instagram Diary #012

Herinneren jullie je nog dat ik de "30 Day Photo Challenge" ging doen via Instagram? Wel.... er is het één en ander fout gelopen -lees: "Ik was het beu". Na dag 16 had ik er plots niet zoveel zin meer in en stopte ik er ook mee. Toch toon ik jullie vandaag hoe de -halve- "30 Day Photo Challenge" voor mij was. Daarna toen ik jullie nog enkele random pic's van de afgelopen maand. Enjoy!
Dit was de bedoeling...

En dit is wat ik er van maakte...

Zoals je ziet ontbreekt dag 13 en speelde ik redelijk hard vals op dag 12 :)

Enkele random beelden van afgelopen maand...
In deze post vroeg ik jullie raad op vlak van handtassen. Zoals je ziet hakte ik de knoop door en ben ik intussen de trotse eigenaar van de 'Epalona bag'. Binnenkort komt er een "What's in my bag?"-post aan, dus dan zien jullie mijn nieuwe vriendin ongetwijfeld nog eens terug!

Hoe was april voor jullie? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie