woensdag 10 april 2013

Random | Cellphone Tag


Jemke zal blij zijn! Enige tijd geleden kreeg ik een tag van haar en eindelijk heb ik een gaatje in de planning gevonden :) De bedoeling is dat enkele vragen over mijn mobiele telefoon beantwoord. Zelf vind ik het -stiekem- altijd wel leuk om mijn neus in andermans zaken te steken, dus de enthouiaste schrijfster in mij -hum hum- hoopt dat de voyeur in u er ook zal van  genieten!
 
Welke mobiele telefoon heb je?
Een Samsung Galaxy Gio
  
Hoe lang heb je deze al?
Deze heb ik al een paar jaar. Langer dan twee jaar hou ik het niet uit met een telefoon - dan ben ik hem beu gezien :)
 
Welke mobiele telefoon zou je willen hebben?
Een Samsung Galaxy SIII Mini. Mijn vriend heeft deze momenteel ook en het is wel een tof bakske. Velen beantwoorden deze vraag met 'Een iPhone!' maar ik heb absoluut niets met Apple, dus dat hoeft voor mij niet :)
 
Kun je makkelijk zonder telefoon?
Nope! Het eerste wat ik 's ochtends doe als ik wakker wordt is het bekijken van meldingen op mijn telefoon. Social media, mails, smsen, het weer,... :)
 
Wat is de kleur van je telefoon?
Wit! Het ziet er wel clean uit zo vind ik :)  
 
Hoeveel app's heb je op je telefoon?
Momenteel staan er 11 app's op mijn telefoon. Hiermee staat dan ook het geheugen van mijn telefoontje dan ook vol -helaas. Vandaar dat een updat naar SIII wel een goed idee lijkt.
 
 
Welke app's gebruik je het meest?
Instagram, Bloglovin en Foursquare gebruik ik het meest. Pretty obvious why, I guess? :)
 
Ik tag niemand in het bijzonder, maar dit vragenrondje overnomen is natuurlijk niet verboden! Indien je ook een post wijdt aan je mobiele telefoon, laat het dan zeker weten!

Trouwens euh..doe je al mee aan de winactie?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie