maandag 8 april 2013

Pupa | Multiplay Eye Pencil 09

Als er nu één product is, dat ik de laatste maanden echt herontdekt heb, dan is het wel het oogpotlood! Als tiener gebruikte ik het enkel op m'n waterlijn -mainstream?Ik? Nu blijkt dus -wonder o wonder- dat je er zoveel meer mee kan doen! Mijn favoriete toepassing dezer dagen is het 'smudgen' ofte het 'gecontroleerd openwrijven' van een lijntje :) Als ik dat niet professioneel heb omschreven! Een degelijk kohl potlood moet daarom niet alleen erg gepigmenteerd zijn en lang blijven zitten, maar ook erg creamy zijn. En bij voorkeur zwart :)
Ik was er dan ook van overtuigd dat mijn hoily grail gevonden had, wat betreft -zwarte- oogpotloden. Al is het van zelfsprekend dat ik atlijd wel iets nieuws wil proberen; En waarom dan niet een multi-play pencil van Pupa?
Over de looks van dit fijne instrument valt weinig te zeggen. Het is namelijk -u raadt het al- zwart en bevat enkele zilveren schrijfsels. Onder meer de naam en het kleurnummer worden vermeld. Opvallend is dat er aan beide uiteinden van het staafje iets te beleven valt. Langs de ene kant hebben we het potlood en langs de andere kant een 'smudger' ofte : 'een soort sponsje waarmee je het potlood gecontroleerd kan opwrijven'. Dit verklaard meteen ook waar men de naam 'multiplay' vandaan haalt. Of het smudgertje ook goed werkt...?
Laat ik het eerst over de basics hebben. Dit is niet mijn eerst product van Pupa, dus ik weet dat ik toch wel enige kwaliteit kan verwachten. Een swatch toont aan dat dit potlood geen uitzondering op de regel is.
De pigmentie is zeer goed en het potlood brengt eveneens makkelijk aan. Hetgeen waarvan ik echt onder de indruk ben, is de houdbaarheid eens aangebracht. Deze swatch zat twee dagen later nog steeds op m'n arm. En neen, dat is niet omdat ik mij niet grondig was!
Rechts zie je eveneens een gesmudged lijntje. Het viel me onmiddellijk op dat het resultaat dan minder intens was -logish ook. Maar voor elke probleem is een oplossing: je gaat er gewoon nog eens over! #norocketscience
Wat het sponsje betreft ben ik toch niet zo enthousiast. Het is net iets te hard, waardoor het gebruik -op je ooglid- onaangenaam is. Goed geprobeerd, maar ik smudge wel verder met een kwast :)
Wie het niet zo voor zwart heeft: niet getreurd! Het Pupa Multiplay Eye Pencil bestaat immers nog in een twintigtal andere kleuren.
Probeerde jij al zo'n Multiplay Eye Pencil van Pupa?
Pupa Multiplay Eye Pencil 09  €13.50

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie