vrijdag 26 april 2013

OPI | When Monkey's Fly!


New addiction: nagellak met glitter! Bij voorkeur 'speciale' glitter. De combinatie van kleine holografische glitters, met giant gouden glitters, valt onder die noemer. Nu wil het toch wel lukken dat OPI zo'n lakje op de markt bracht zeker?! Dit blingblingding -neen dat is geen bestaand woord, ik weet het- kreeg de naam 'When Monkeys Fly!' en maakt deel uit van de 'Oz the great and powerful' Collection. Instant-magie, hierzo!


Yep, magie! Deze knapperd heeft me namelijk helemaal betoverd! Hij is echt ‘easy on the eyes’.

When Monkeys Fly! x My Very First Knockwurst
Ik had verwacht dat het een hele opdracht zou zijn om de glitters op mijn nagels te krijgen, maar dat bleek een piece of cake te zijn! Op voorwaarde dat je het flesje horizontaal houdt en de glitters er uit ‘schept’ natuurlijk. #goudenraadvanlemoi
Er heerst een groot samenhorigheidsgevoel tussen de grote glitters, maar je kan ze zachtjes uit elkaar drijven met het kwastje.
Het is waarschijnlijk overbodig om te melden dat dit ook glitters met verlatingsangst zijn. Wat het verwijderen van de nagellak betreft, is dit echt a pain in the *ss. Mits de toepassing van de ‘zilverpapier-truc’ valt het wel mee.


Topcoats als deze zijn een musthave. Je kan ze bij eender welk ander lakje dragen en zorgen voor een fab afwerking. Love, love, love!

Ben jij ook zo gek op nagellak met glitter? 

OPI Oz the great and powerful "When Monkeys Fly!" 14.95 euro

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie