zondag 14 april 2013

OPI | Polka.Com

Het is me wat, lieve lezer, die Euro Central Collection van OPI. Het liefst zou ik dan ook alle kleurtjes uit deze collectie bezitten, maar kom, we moeten niet overdrijven. Ik had mijn zinnen gezet op één Polka.Com, een topcoat met roze en blauwe glitterconfettie. Helaas: ik was niet de enige die er haar missie van maakte om deze te bemachtigen. Polka.Com was in no-time uitverkocht bij een groot deel van de verkooppunten -althans dat idee had ik toch. Gelukkig weet ken ik nog enkele adresjes waar ik in tijden van nood terecht kan. En ja hoora: Polka.Com heaven!
De Euro Centrel Collection bestaat uit twaalf tinten, die elke een deel van Europa voorstellen. De namen van de lakjes uit deze collectie zijn dan ook geniaal! Denk maar aan "Suzi’s Hungary AGAIN!" - oh wat zou ik graag een vlieg zijn bij in het OPI HQ wanneer er gebrainstormd wordt :)
"Polka.com" zelf is ook zo'n spitsvondige woordspeling. Moeten er nog bolletjes zijn?

Neem er trouwens gerust een bakje bij om je kwijl op te vangen. Tot op heden heb ik namelijk geen enkel lakje gezien dat zo mind-blowing is! Uitgezonderd The Man With The Golden Gun dan, want dat blijft een toppertje natuurlijk. Maar serieus: die combo van de fushia en turquase glitters heeft echt iets magisch. Ook de combinatiemogelijkheden zijn eindeloos. Volgens mij doet hij het perfect samen met eender welk lakje uit de Euro Central Collection, maar daar houdt het in geen geval op.


Excuse the blurry swatch svp!
Je kan Polka.Com natuurlijk ook op verschillende manieren aanbrengen: over je hele nagel, op een stukje, ... Bovendien lakt hij ook erg makkelijk. Het is zeker niet vissen enkele glitters - au contraire!
Ik neem aan dat deze lofrede redelijk duidelijk is? If not: met "Polka.Com"heb ik mijn zomerlief van 2013 gevonden!

Wat vindt jij van deze knappert uit de Euro Central Collection?

OPI Euro Central "Polka.Com" 14.95 euro

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie