vrijdag 19 april 2013

Dilemma dankzij Essentiel | Epalona Bag x Eternity Shopper


Vandaag geen blush of parfum, maar handtassen! Ik ben dan wel geen echt modemeisje, maar af en toe een nieuw hebbeding rond mijn arm -neen, niet het soort met de delish behind- kan van mij wel een gelukkig meisje maken. Nu we eindelijk zonder schroom het woord 'lente' in de mond kunnen nemen, ben ik opzoek naar een handtas die een soort verpersoonlijking is van dit seizoen. Bijvoorkeur ook nog eens handig en fashionable. Ik spotte al twee beauty's bij Essentiel, maar kiezen is nooit mijn sterkste kant geweest. Bij deze richt ik mij dan ook tot u, mijn lieve lezer: help mij! 
Ik stel u voor aan de oorzaken van mijn dilemma: de Epalona handtas -klassiek en tijdloos met hippe details- en de Eternity Shopper -fris en vrolijk met veel blingbling. 
 
Epalona is een klassiek en strak model dat me voor zich weet te winnen door het motief en de ritsen. Ik zie me ook in aan het begin van najaar nog met deze rondhuppelen, want natuurlijk mooi meegenomen is. Erg praktisch dus deze, ook voor het werk. Maar aan de andere kant: is hij niet te 'gewoon'?
 
De Eternity Shopper is net het tegenovergestelde van de Epalona. Niet strak en tijdloos, maar juist heel speels en echt iets voor de zomer. Ik denk wel dat het duidelijk is wat mij hierin aanspreekt? (Of dacht je soms dat deze zee van pailletten mee koud liet?) Deze ideaal voor lange hete dagen aan het strand -ik zie het zo voor mij- maar of hij zo geschikt is om mee te gaan werken?
 
Beide tassen zijn ongeveer even groot, dus dat zijn al een hoop kopzorgen uitgespaard :)

U ziet het lieve lezer, er zullen knopen moeten worden doorgehakt. 
Alle feedback is welkom!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie