zaterdag 23 maart 2013

Wishlist | London Baby

Hi gals! While you're reading this, I'm having a blast in the beautifull city of London! Ik was al enkele weken aan het aftellen, dus toen ik gisteren eindelijk op de Eurostar stapte richting UK, was ik euforisch :) Het is niet mijn eerste bezoekje aan Londen, maar wel het eerste samen met mijn vriend. Hij is wel een 'London-virgin'. Ik zie het dan ook als mijn plicht om hem rond te leiden in de prachtige stad -oh wat een opoffering! We zijn hier slechts vier dagen, maar er staat heel wat op de planning. Bezienswaardigheden bezichtigen -duh!- musea bezoeken, maar natuurlijk is er ook tijd voorzien om uitgebreid te shoppen. Check alvast mijn Londen Wislist!
1. Glitterpoish by Barry M
Barry M is een budget cosmetica merk dat in België slechts beschikbaar is via enkele webshops. Tot nu toe heb ik dan ook geen ervaring met het merk, maar hun leuke topcoats zijn me wel al opgevallen. Ik zag ook dat ze 'collor changing' lakjes hebben! #nieuwsgierig
2. Real Techniques Brushes
De kwasten van Samantha Chapman van de PixiWoo zusjes, zijn niet alleen berucht en beroemd, ze worden ook nog eens door menig beautyblogger de hemel ingeprezen. Hoe kan ik dan naar Londen gaan en deze niet kopen?!
3. "All Nighter" by Urban Decay
Een merk dat in België evenmin vlot te verkrijgen is: Urban Decay. Ik hoorde al zoveel goeds over deze setting spray, dus deze wil ik zeker te pakken krijg.
 
4. "Hand Food" by Soap&Glory
Deze handcrème kocht ik twee jaar geleden al in Londen en ik werd meteen verliefd. Het is zeker niet de meest voedende of verzorgende handcrème, maar wel de leukste om te gebruiken. Just for the fun, gewoon tussendoor. Je kan de review hier lezen!
Het enige waarover ik nog twijfel is over het aantal stuks :)

5. "Lasting Perfection Concealer" by Collection 2000
Zelfde verhaal als de RT kwasten: niets dan positiefs over deze concealers!
 
6. "Fur-Effect Nails" by Make-Up Academy
Of Make-Up Artist in België op de één of andere manier te verkrijgen is weet ik niet, maar deze 'fluf' om velvet nails mee te creëren, neem ik sowiso mee naar huis :)
Uiteraard zal ik me niet beperken tot beauty. Winkels als Primark, TopShop, RiverIsland, Forever 21 staan op het 'to do' lijstje. Items die ik zeker wil vinden: een nieuwe zonnebril EN een hoesje, een verduisteringsmaskertje voor 's nachts, een stuk of vijf leuke pulls,...
Je kan gerust concluderen dat ik me niet zal vervelen!
Greetings from you beloved Sofie!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie