woensdag 27 maart 2013

Rimmel | Lasting Finish Lipstick in 03

Hoewel ik het tegenwoordig eerder voor de felle rode/roze lipsticks heb, viel ik onlangs toch voor de charmes van een donkere nude kleur. Geen rood of roos dus, maar daarom niet minder glam. Niemand minder dan Kate Moss herself, leende haar naam aan deze lipstick. Ik heb het over de Lasting Finish Lipstick van Rimmel in de kleur 03. Ik verwacht niet dat ik door het dragen van deze lipstick plots aanbiedingen krijg om te poseren voor de cover van één of ander populair modeblad, maar een complimentje over mijn lippen is wel het minste , toch?
Op een mascara en enkel andere enkel spulletjes na, heb ik niet echt ervaring met Rimmel. Geen idee hoe dat komt, maar het merk spreekt me niet zo aan. De 'wauw'-factor van de producten is naar mijn gevoel meestal ver te bespeuren. Maar kijk, deze keer wisten ze me toch te bekoren.
De Lasting Finish Lipsticks van Kate Moss liggen al een tijdje in de schappen, maar aangezien ik de Rimmel counter bij Kruidvat meestal straal voorbij loop, duurde het dus even vooraleer ze me echt opvielen. Geef toe, de verpakking is niet meteen opvallend. Stylish zwart met een rode 'Kate' krabbel. Not bad, maar zoals ik al zei: de 'wauw'-factor is ver te bespeuren.
 
 
Wat me aantrok in deze Lasting Finish Lipstick was zijn kleur. Hij deed me een beetje denken aan de Casual Lip & Cheeck Colour van M.A.C in de kleur 'Keep It Loose'. Althans, dat was voor ik hem op m'n lippen deed. De kleur is duidelijk veel donkerder dan ik eerst dacht. Gelukkig lijkt deze tint nog steeds natuurlijk wanneer ik hem draag. Toegegeven: even was ik bang voor het 'er hangt nog chocomous aan mijn gezicht'-effect. Ergens heb ik ook het idee dat hij mijn lippen voller laat lijken.
En ja, het moet gezegd: de pigmentatie is subliem! De lipstick zou daarbij nog eens erg lang moeten blijven zitten -als ik z'n naam mag geloven althans- en ook dat doet hij. Je kan er zonder problemen mee dineren. That's something, allright!
 
 
Het beste moet nog komen: le boyfriend zag dat ik iets nieuws op m'n lippen had! Meer zelfs: hij zei dat "mijn lipjes er mooi uitzagen". Complimentje over m'n lippen? Check!
Uiteindelijk ben ik aangenaam verrast door de Lasting Finish Lipsticks van Rimmel. De formule is btw ook best aangenaam: smeert makkelijk uit x maakt lippen niet droog. ik zou deze dan ook van harte kunnen aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een lipstick die lang houdt.
 
Hoe is jouw ervaring met Rimmel?
 
Rimmel Lasting Finish Lipstick 03 9.49euro

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie