zondag 31 maart 2013

Random | Instagram Diary #011

Miauwkes! Maart is voorbij gevlogen! Althans zo voelt het toch. De hoofdreden hiervoor is hoogstwaarschijnlijk het citytripje naar Londen waar ik al maanden naar uitkeek. En ja, dit foto-overzicht wordt dan ook een beetje gedomineerd door snapshots van allerlei prullaria die ik daar ter plaatse wist vast te leggen. Enjoy!

1.Cadeautje van de B-Friend - en of ik blij was mijn Liquid Sands van OPI! *klik* *klik* 2.Pretty Naughty - nieuwe make-upjes om te testen! Gotta love Estée Lauder! 3. Homemade coockies! - Gewoon omdat het lekker is :) 4.Flowers on sunday - boeketje gekregen van de B-Friend. It made me happy. 

5.Make-up of the day - that pretty much says it all. 6.M&M's in the morning - Dit schattige doosje ging mee op de Eurostar naar Londen. 7.Poes gemaakt uit gerecycleerde melkflessen - het eerste wat ik zag toen we aankwamen in Saint Pancras. 8.Happy Fucking Birthday - kaartje van de B-Friend voor le birthday. 

 9.Dessertje bij TGIF - ijs met brownie en popcorn: I loved it! 10.New boyfriend - OK, niet echt, maar hey een mens mag al eens zot doen hé! (Voor alle duidelijkheid: deze foto werd gemaakt bij Madame Tussauds) 11.Comfortfood - liefde voor roze donuts ! 12. Polka.Com - nog meer liefde voor deze nagellak!

Et voilà, dat was maart in vogelvlucht! Wie geprikkeld werd door deze inspirerende beelden -humhum- kan me trouwens altijd vinden op Instagram onder de username "muffinsofie". April wordt in elk geval een speciale maand wat dat betreft, want ik ben van plan vanaf morgen de "30 days photo chanllenge" te doen. Benieuwd of ik het ga volhouden ;)

Hoe was maart voor jou?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie