donderdag 7 maart 2013

OPI Liquid Sand | Can't Let Go

Hallo, ik ben diegene die bij hoog en bij laag bleef beweren dat ze de Liquid Sands van OPI maar niets vond. Uiteindelijk moest ik toch bezwijken voor de nieuwe hype. Meer zelfs: ik werd er verliefd op! Vraag me niet waarom, it just happend. In het verleden ben ik niet echt meegegaan met dergelijke nageltrends -er is geen enkel crackle lakje in m'n collectie te vinden!- maar deze keer geef ik me over. Liquid Sand FTW!

De Liquid Sands van OPI werden geïntroduceerd in de collectie van Mariah Carey en bestaan in vier tinten: een rode, een blauwe, een paarse en een zwarte. Stiekem wou ik ze allemaal, maar ik kon nergens nog een setjes met de vier mini's op de kop tikken. Er zouden dus hartverscheurende keuzes moeten gemaakt worden! Gelukkig trakteerde le boyfriend, waardoor ik nu de trotse eigenaar ben van twee tinten Liquid Sands. Vandaag zet ik mijn favoriet -Can't Let Go- alvast in the picture, later volgt ook nog 'Stay The Night'.
 
Voor het geval je onder een steen leefde: de Liquid Sands van OPI zijn nagellakjes die eruitzien alsof er een soort sand op je nagels is. Hoewel het lakje er in eerste instantie erg doorsnee uitziet, wordt het korrelige effect als snel duidelijk wanneer de lak droogt. Ik was een beetje bang dat dat korrelige ervoor zou zorgen dat het hele boeltje snel afbladerde, maar dat is niet het geval. In tegendeel: het zorgt ervoor dat het lakje extra goed blijft zitten. 'Tipware' is een woord dat nog moet uitgevonden worden in Liquid Sand-world.
 
'Cant' let go' is de paarse lak uit de serie en bestaat uit 'sand' met glitters. Nice combo! Hoewel het effect al duidelijk is bij één laagje, is het -zoals dat wel vaker het geval is bij nagellak- effect mooier bij twee laagjes.
De Liquid Sands zijn trouwens zonder topcoat te gebruiken! Anders gaat het effect verloren.
 
 
 Ben jij te vinden voor vloeibaar zand op je nagels?
 OPI Liquid Sand 'Can't Let Go' 14.50 euro

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie