maandag 11 maart 2013

NOTD | Stay The Night


Enkele dag geleden liet ik jullie reeds "Can't Let Go" zien, een Liquid Sand van OPI. Toen beloofde ik om nog een andere lakje te laten zien. "Stay The Night" is namelijk heel andere koek! Alle andere Liquid Sands lakjes zijn namelijk in één kleur, maar  deze combineert zwart en rood. De basis bestaat uit zwart 'zand' maar de glitters zijn rood. Interessante combinatie als je het mij vraagt. 
De combo van zwart en rood oogt niet alleen straker, ze is ook nog een tikje minder 'lente' en iets meer 'de nightmare before christmas' -does that make sence?. Zwart dus. Helaas is deze variant iets transparanter. Zelf met twee laagjes ziet het er nog een beetje 'flets' uit. Dat zie je op de pink. Met een andere zwarte lak er onder -op mijn vier andere vingers- wordt het natuurlijk wel intenser. To bad, want dan gaat het zanderig effect een inminiebeetje verloren.Op zich is deze dus wel ok, maar zelf verkies ik toch de ander variant boven "Stay The Night". 


Welke is jouw favoriete Liquid Sand?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie