vrijdag 29 maart 2013

London | Once Upon A Time...


Dear London, I miss you already! En dan vooral het feit dat ik er kon shoppen like there's no tomorrow en ongestoord langs allerlei kunstwerken kon flaneren. Jullie konden al zien dat ik een bescheiden wishlist had aangelegd en tot mijn grote vreugde kon ik het meeste -en meer!- probleemloos bemachtigen! Hoera! Mijn portefeuille is een stuk minder enthousiast en ziet er uit alsof ze net het"30 day's shred" programma achter de rug heeft, maar laten we dat vooral vergeten :D Voor enkele sfeerbeelden en een overzicht van mijn aankoopjes: klik verder! 
Vrijdag was shopdag! Ik sleurde mijn vriendje van de ene winkel naar de andere en ik moet zeggen dat hij het goed deed. Pas na het vijfde "Boots" filiaal begon hij te zeuren :) 

2+1 gratis op Real Techniques kwasten! Hoera! Hoera! -De Shading brush kocht ik later :) 

Een handvol "Soap&Glory", hierover volgt later ongetwijfeld meer ;)

Een beetje nail-art spullen. Very budgety allemaal, dus ik ben benieuwd wat dat gaat geven! 

Hydraluron van "Indeed Labs", op aanraden van It-Girl Kim. En tot slot ook nog de alom geprezen concealer van "Collection".

Niet van bij "Boots", maar van bij "Debenhams"! Ik huppelde trouwens nog enkele uren rond bij "Selfridges", waar ik mijn ogen de kost gaf :)

Uiteraard shopte ik ook nog een beetje fashion bij mijn favoriete keten "River Island'. Als ik het goed heb is er in België maar één filiaal, dus wat dat betreft is Londen -once again- een hemel op aarde.


Deze losse vest ziet er wat rommelig uit, maar eens ik ze aan heb vind ik het echt amazing! De zilveren 'draadjes' zijn trouwens parels en kettinkjes. Dat zorgt ervoor dat dit een heel zwaar stuk is, maar ach :)

Ook underneath it all wil ik er steeds fris en fruitig uitzien, vandaar mijn bezoekje aan "Victoria Secret". Prachtige winkel trouwens! 


En ook nog een beetje cheap as fashion van "Primark" en "Bershka". 


Naast shoppen deden we uiteraard ook nog andere dingen -jaja, geloof het maar!
Zo bezochten we de Lichtenstein tentoonstelling in Tate Modern en lunchte we bij TGIF. De Jack Daniels saus is gewoon te lekker... OMG! En dan heb ik het nog niet gehad over een ijsje met brownie en popcorn! Met 'two spoons' :D 


We hopten ook even binnen bij mijn goede vriendin, Madame T., waar ik toevallige deze bevallige dame zag zitten:
Een beetje 'Breakfast at Tiffany's ' is nooit ver weg :)

En ja, ik poseerde ook voor het obligate Londenkiekje -samen met een honderdtal anderen.

Duusss: wanneer gaan we opnieuw boeken jongens?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie