zondag 17 maart 2013

La Roche-Posay | Eau Micellaire Purifiante

Dat mijn huid en ik niet altijd beste vriendje zijn, weet je misschien al wel -if not: you know now :). Toen we samen in relatietherapie gingen bij La Roche Posay, veranderde er immers iets. Onze therapeut -a.k.a. Efferclar K- zorgde voor een ommkeer van honderdtachtig graden. Van een vette huid met veel onzuiverheden en toebehoren, evolueerde mijn huid naar een gewone huid met enkele rode vlekjes die aan het genezen zijn. Ook een mijn dagelijkse afspraakjes met de assistente van Effeclar K, Effeclar M. Reiniger, zijn intussen onmisbaar gewoorden. Effeclar M. Reininger -voluit "Micellaire Reinger"- zorgt ervoor dat mijn huid helemaal clean is voor Effeclar K aan de slag gaat. Meer over mijn adoratie voor Effeclar K, kan je hier lezen.


Elke avond je make-up verwijderen en je huid grondig reinigen is, wat mij betreft, het minste wat je voor je huid kan doen. "Bye bye" filter van make-up en "hello" frisse wangetjes.
Ik geef het toe: van demaquileren kan je zonder moeite evenveel genieten als van maquieleren. Een degelijk product maakt het klusjes nog eens zo simpel om te klaren. Vandaar ook mijn liefde voor deze micellaire reiniger uit het Effeclar gamma. De reiniger namelijk is geschikt voor een vette en gevoelige huid -that's me!
Hij verwijdert mij make-up moeiteloos en is nog eens aangepast aan mijn -voormalige- vette huid.
De verpakking mag er overigens ook wel zijn. Deze reiniger ziet er erg clean en simpel uit, wat erg netjes oogt tussen een hoop andere rommel in de badkamer :) Note to self: badkamer opruimen!
 
 
Alle gekheid op een stokje: deze misselaire reiniger overtreft mijn voormalige favoriet van Nuxe. Dat zeg genoeg neem ik aan?
 
La Roche-Posay  Eau Micellaire Purifiante €13.50

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie