zondag 3 maart 2013

Inspirational | Vanity Tables


Laten we het vandaag even ergens anders over hebben. Geen glitter make-upjes of zeemzoete parfums, maar tafels en stoelen... in combinatie met al het vorige natuurlijk. Yep, vandaag deel ik enkele interieur ideetjes i.v.m. beauty. Het is natuurlijk gemakkelijk om alles in een grote kast te stoppen in gelabelde dozen, maar zeg nu zelf: where's the fun in that? Waarom zou je die prachtige lipstick hulzen en alle andere oogverblindende verpakkingen niet mooi tentoonstellen?

 Marilyn deed het, dus wij doen het ook. Show the goods! -Voor alle duidelijkheid: show je cosmetica en  je parfum!
En ja Marilyn mag dan wel een stijl - en beauty icoon zijn, ze was duidelijk ook goede maatjes met haar vanity table. De vintage make-up tafel is dan ook meer dan ooit aan haar comeback bezig. Zelf Ikea heeft er ééntje in het vaste assortiment - klik!
Het Wereld Wijde Web is dan ook een goede inspiratie voor het decoreren van je vanity table.

Een steeds terugkerend element zijn de bakjes en schaaltjes, waarop parfum, verzorgingsproducten of andere goodies worden tentoon gesteld. Het oogt natuurlijk mooier dan alles random op een tafeltje of de wastafel te plaatsen. Zelf ben ik ook wel te vinden voor zo'n eenvoudige ingrepen. Als ik me niet vergis, -neen ik vergis me niet ;) - speelt Rituals handig in op deze trend door zelf enkele 'trays' in het assortiment te stoppen. - klik!

Mijn naam mag dan wel niet 'Monroe' zijn, maar als ik later groot ben -hum hum- ga ik ook op zoek naar zo'n schitterend make-up meubel voor in de slaapkamer. Met alles er op en er aan hé!


afbeeldingen via Pintrest
Kan jij ook zo wegdromen bij deze vanity tables?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie