zaterdag 9 maart 2013

Gosh | Eyebrow Kit

In het verleden werkte ik mijn wenkbrauwen steeds bij met een wenkbrauwpotloodje van Hema. Supercheap en effeciënt. Maar nu lijken mijn wenkbrauwen een soort puberteit mee te maken waarin ze opzoek zijn naar zichzelf. Dik, dun, lang, smal, fluffy,... En dat allemaal op één week. Het wenkbrauwpotloodje op zich voldoet niet meer aan de eisen van de dames en ze willen graag een product met meer mogelijkheden. Inderdaad, mijn wenkbrauwen zijn echte snobs! En ja, ik heb overwegen om toe te geven aan hun grillen en hun prachtige potlood van Chanel of consorten te schenken voor hun verjaardag -jaja, ze verjaren ook!- maar uiteindelijk ging ik toch voor iets meer budgety. Het zijn tenslotte toch maar wenkbrauwen...
'Maar wenkbrauwen' hé? Laten we vooral niet vergeten dat wenkbrauwen bepalen hoe je 'kijkt'. De kromming van je wenkbrouw bepaald namelijk of je er die dag happy zal uitzien of eerder als een moeilijk mens waar je maar beter niets aan vraagt.
Zoals ik al zei in de intro: mijn wenkbrauwen gaan door een moeilijke fase. Ze lijken op twee harige, kommavormige rupsjes die daar verder niets verloren hebben. Hoewel ik droom van de 'bitchbrow', vermoed ik niet dat daar ooit iets van terecht komt. Ach ja, wie niet waagt niet wint. Heb ik meteen ook een excuus voor eventuele glopte foto's ;)
 
 
 Enough whit the chitchat, to the point nu!
Geen Chanle pour les mademoisselles, wel Gosh. Gosh heeft namelijk een erg compact en -bijna- perfect wenkbrauwsetje in het assortiment. Het setje bevat drie tinten wenkbrauwpoeder, een sponspapplicator / angle brush EN wax! Vooral die wax maakt me vrolijk. Wenkbrauwen die enkel bewerkt zijn met poeder, kunnen er vaak erg flets uitzien. De wax zorgt voor een natuurlijk effect en maakt dat alle haartjes de hele dag op hun plaats blijven liggen. Een grote 'hoera' voor de wax is dus wel op z'n plaats.
Drie tinten poeder dus. Eentjes voor blondines, eentje voor brunettes en eentje voor dames met erg donker haar. Al is er niemand die je tegenhoud om naar hartelust te experimenteren met deze kleuren :)
 
 
Zelf maak ik meestel een combinatie van de lichtste en middelste kleur. #livingontheedge
 
Boven: Mijn wenkbrauwen puur natuur - Onder: geëpileerde en bijgewerkte wenkbrauwen.
De set is ook voorzien van een 'instrument' om het poeder mee aan te brengen. Het gaat om een sponsapllicator met aan de andere kant een angled bursh. Op zich werkt dit wel fijn -aanbrengen met de angled brush, vervagen met de sponsapplicator lekker tegenstrijdig- maar ik had toch liever een spoelie gehad. Altijd handig om je wenkbrauwen te kammen. Mischien iets voor in de toekomst?
De wax breng ik overigens gewoon met mijn vinger aan! #livingontheedge #again
 
 
(Hoe) Werk jij je wenkbrauwen bij?
 
Gosh Eyebrow Kit 10.29 euro

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie