donderdag 21 maart 2013

FOTD | Estée Lauder "Pretty Naughty"

Zoals beloofd laat ik jullie vandaag een look zijn waarbij de producten uit de "Pretty Naughty" Collection van Estée Lauder centraal staan. De collectie bevat heel veel kleur, iets wat ik mooi vind om naar te kijken, maar toch niet gewoon ben bij mezelf. Het was dus wel een uitdaging om een look te maken die zoveel kleur bevatte. Vooral de Intense Kajal EyeLiner Duo in Black/Blue was tricky. Ik zou het kunnen gebruiken om een zedig lijntje mee te trekken, but where's the fun in that?


Geen zedig blauw lijntje, maar wel een gesmudged lijntje dat voor een frisse blauwe gloed zorgt. Met het zwarte uiteinde van de Intense Kajal EyeLiner Duo in Black/Blue trok ik toch een soort lijnte om een intensere blik te creën. Afwerken met een likje mascare, et voilà: een pretty naughty ooglook!

De Pure Color Sheer Matte Lipstick in Naked is een geschenk uit de hemel! Deze felle koraalkleurige lipstick met matte finish past zowat overal bij! En hij blijft ook nog eens goed zitten. Liefde voor deze lipstick!
Het geheel afwerken met 'Tease' -de prachtige blush uit deze collectie- en dat resulteert in deze look. Tadada! Voor mezelf was het wel even wennen, maar uiteindelijk vind ik het best geslaagd.

Hoewel deze prachtige roze lak -Narcissist- eigenlijk niet tot de collectie behoort, kon ik jullie deze swatch niet onthouden. I hoope you don't mind!

Gebruik jij vaak felle kleurtjes in je make-up?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie