dinsdag 19 maart 2013

Estée Lauder | Pretty Naughty Collection Spring 2013

In de februari-editie van Beauty News At Tiffany's had ik het al over 'Pretty Naughty', de lentecollectie van Estée Lauder. Ik had er zowaar een beautycrush bij. Toen een deel van de collectie Muffins AT Tiffany's HQ kwam binnengewaaid -van een frisse wind gesproken!-, zag ik pas echt wat voor een pareltjes de collectie bevat. Rode draad door deze collectie: speelse pasteltinten. Pretty naughty indeed! Vooral pretty!


Vandaag zien jullie een algemene indruk van de collectie. Ook de Stay On Shadow Paint's die deze maand in Beauty News At Tiffany's prijkte, komen aan bod!
De Pure Color Illuminating Powder Gelée Blush in 'Tease' is wat mij betreft het pronkstuk van de collectie. Een frisse roze blush met een mooi wafelpatroontjes. En dan die goudkleurige verpakking nog, pretty! De sponsapplicator zorgt er trouwens voor dat je hem ook nat, moeiteloos kan aanbrengen. De kleur is trouwens moeiteloos op te bouwen, dus het sheer effect stoort me niet echt.
Over naar mijn tweede liefde: het superschattige pastelroze lakje dat 'Narcissist' gedoopt werd. Een redelijk doorsnee kleurtje, maar de hoge aaibaarheidsfactor trekt met moeiteloos over de streep. Op papier maakt dit lakje geen deel uit van de 'Pretty Naughty' collectie -wel van de 'Heavy Petals' collectie-, maar hij past er toch verdomd goed bij!
De lipstick, met matte finish, maakt dan weer wel deel uit van deze collectie. Zie hier 'Naked' een zachte koraaltint.  Love it!
Ook de Pure Color Intense Kajal EyeLiner Duo in 'Black / Blue' mag er zijn. Prachtige blauwe kleur!
En zoals beloofd: een glimp van de Stay On Shadow Paints! Het principe is vergelijkbaar met dat van de Paint Pot's van M.A.C of de Color Tattoo's van Maybelline New York: kleurrijke creamy oogschaduws die heel eenvoudig -met de vinger!-kunnen worden aanbracht.
Bij deze excuseer ik voor de overload aan foto's!
Volgende keer laat ik een look zien met de producten uit de 'Pretty Naughty' collectie.
Pure Color Illumination Powder Gelée Blush in Tease -  49,65 euro
Pure Color Nail Lacquer 'Heavy Petals' Narcissist' - 21,72 euro
Pure Color Intense Kajal EyeLiner Duo in Black/Blue - 21,72 euro
Pure Color Sheer Matte Lipstick in Naked - 26,90 euro
Pure Color Stay-On Shadow Paints - 24,83 €

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie