vrijdag 15 maart 2013

Essie | Go Ginza

Of het nu regent, sneeuwt of de zon schijnt like there's no tomorrow: het is lente -in m'n hoofd! Verban alle donkere lakjes dus maar even naar een klein hoekje en haal je neon -en pasteltinten maar van onder het stof. Or better yet: huppel naar de stad en shop enkele leuke kleurtjes van de lentecollecties! Ik verloor mijn hart reeds aan deze newby van Essie. 'Go Ginza' is een überschattig lilaroos kleurtje, waar je instant vrolijk van wordt.
Oké, check die kleur! De combinatie van lila en roos doet me denken aan Viva Glam Nicki 2 - or is it just me? De kleur is in elk geval fris en lente-ish.
Voor ik het heb over de fab formule van dit lakje, wil ik het nog eens hebben over de borsteltjes van de lakjes van Essie. Het is mogelijk dat ik het al eens aanhaalde, maar hoe geweldig zijn die borsteltjes niet?! Ze zij net breed genoeg voor mijn nagels, waardoor ik meestal onmiddellijk een heel clean effect krijg. Gotta love it !
Genoeg over mijn liefde voor deze borsteltjes, over naar mijn liefde voor dit lakje. De romige formule zorgt ervoor dat je streeploos door de eerste zonnestralen kan flaneren en dat je in feite genoeg dekking hebt na één laagje. Al moet ik zeggen dat ik the day after -the day after het lakken van mij nagels dus- toch tot de constatie kwam dat een tweede laagje geen kwaad kon. Uiteindelijk geeft dat toch nog altijd een intenser en mooier resultaat. Tipware is een probleem dat slechts na de derde dag de kop steekt. Niet slecht dus!
 Thank God voor lentecollecties als deze, om ons op z'in minst het gevoel van lente te geven :)
Welke lentekleurtje draag je momenteel op je nagels?
Essie 'Madison Ave-Hue' Go Ginza 10.99 euro

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie