dinsdag 5 maart 2013

Bobbi Brown | Lipbalm SPF 15


Hoewel ik het een jaar lang erg gezellig had met mijn Rosebud Salve, was het tijd voor verandering. Niet alleen omdat enkel het tinnen potje nog overbleef -en daar zijn mijn lippen dus niets mee- maar ook omdat ik eens iets anders wou. Meet my new partner in crime: Bobbi Browns' Lipbalm SPF 15 . Dit zou wel eens het kleinere, luxueuzere zusje kunnen zijn van de Rosebud Salve. Het concept is in elk geval hetzelfde: een tinnen potje waaruit je naar hartenlust lippenbalsem. De kleinere, maar chiquere verpakking, maakt o.a. het verschil.

 
Hoewel ik gek ben op nieuwe producten en het uittesten ervan, kijk ik er altijd een beetje tegenop om ze voor het eerst echte te gebruiken.Check dat perfect gladde, roze oppervlak van deze lippenbalsem. Why ruin itMijn droge lippen denken daar anders over: smeren die handel!
 
Bij de eerste aanraking schrik ik even: "Dat is hard!" Ja dames, het gaat nog steeds over de lippenbalsmen! #dirtymind .  Door de aanraking met de huid, wordt hij iets zachter en kan je hem makkelijk aanbrengen. Aanvankelijk zal het lijken alsof je bijna niets aanbracht, maar na enige tijd -give it 5 minutes- zal hij 'smelten' door de warmte van je lippen.
 
Gehydrateerde lippen? Yes Sir! Lekker zacht en gevoed, maar niet plakkerig of slibbery. En dat bijna all day long!

 
Ondanks de roze kleur, is de lippenbalsem trouwens transparant op je lippen. Pittig detail: de lipbalm met SPF 15 ruikt heel subtiel naar snoepjes. Geweldig!
 
Mijn lippen zijn helemaal in hun nopjes met hun nieuwe lippenbalsem! Mijn bankrekening schrok wel even, maar na een goed gesprek snapte ze dat het voor de goede zaak was :)

Wat is jouw favoriete lippenbalsem?

Bobbi Brown Lipbalm SPF 15  €20.10 o.a. bij Cosmeticary

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie