maandag 11 februari 2013

Update | My Daily Look

Ongeveer een jaar geleden toonde ik jullie mijn daily look, mijn signature look, 'mijn look' zeg maar. Die post kan je hier nog eens nalezen. Het ging om een eenvoudige ooglook met natuurlijke tinten, afgewerkt met een eenvoudige wing. Deze basic ooglook, droeg ik in combinatie met een rustige blush en af en toe koos ik voor felle lippen. Je hoort het al: very daily, very basic. Niets mis mee natuurlijk, maar enkele weken geleden was ik dat eeuwige zwarte lijntje echt beu. Wil het toeval toch niet dat Serena van Beautylab onlangs een tutorial voor subtiele smokey eyes poste. Ik probeerde de look uit en vond dat het resultaat er wel mocht zijn. Meer zelf, ik ging de look meer en meer dragen, waardoor het uiteindelijk mijn een dagelijkse look is geworden. Meer info en foto's na de klik!

De basis van mijn look is nog steeds hetzelfde: ik gebruik nog steeds dezelfde dagcrème, dezelfde primer en dezelfde foundation van Catrice. Het geheel poeder ik dan af met de Prep x Prime fixing powder van MAC.
Omdat ik door de week niet veel tijd heb 's ochtends en het snel moet gaan, draag ik daarbij enkel een 'blush'. Nu is het tegenwoordig niet echt een blush, maar een oogschaduw. Ik had zoiets van: "Het is tenslotte ook maar poeder hé." Oorspronkelijk ben ik op zoek naar een peachy blush, maar bij gebrek daaraan werd het dus "Pamper" uit het "Oh So Special" palette van Sleek. Moet kunnen, toch?
 
Ook aan mijn 'wenkbrauw routine' is niets veranderd. Ik ben nog steeds beste maatjes met het Hema wenkbrauwpotlood in '10'.
 
 
Voor ik aan m'n "subtiele smokey eyes" begin, breng ik een basis aan. Hiervoor gebruik ik een Paint van MAC in "Bare Canvas". Vervolgens breng ik "Bootycall" aan -uit het Urban Decay Naked 2 palette- over het hele bewegende ooglid en onder de wenkbrauw.
Daarna trek ik een lijntje met het Maybelline New York Master Drama kohl pencil aan de buitenzijde van het bovenste bewegende ooglid. Dit lijntje vervaag ik daarna met een pencil brush die ik in 'Busted' -uit het Naked 2 palette- doopte. Je kan er ook voor kiezen om hiervoor een zwarte kleur te gebruiken, maar zelf vind ik dat niet echt nodig. Tenslotte breng ik nog een beetje van dezelfde kleur onder m'n oog aan.
Afwerken doe ik met mijn grote favoriet: Helena Rubinstein Lash Queen Sexy Blacks.
Op de lippen hou ik het bij voorkeur nudish. MAC 'Tropical Mist' it is!
 
 
And that's alll folks!
 
Wat typeert jouw daily look?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie