zaterdag 23 februari 2013

TAG | 10 Facts You Might Not Know About Me

Aloha Ms.AprilFish, vandaag behandel ik even die tag van je! Even voor alle duidelijkheid: ik werd getagd door Sofie van Ms.AprilFish in de tag "10 Facts You Might Not Know About Me". Het is een persoonlijke tag, maar ik vind het wel leuk om mezelf ook eens op een andere manier voor te stellen. 

1. Een eenvoudig dingeske om mee te beginnen: ik draag lenzen. Toen ik ongeveer tien jaar was, begon mijn zicht te verminderen. Ik begon toen een bril te dragen op school en wanneer ik thuis tv wou kijken, maar na verloop van tijd droeg ik die bril bijna constant. Eenmaal ik oud genoeg was voor lenzen, aarzelde ik dan ook geen minuut om over te stappen. Voor de geïnteresseerden : ik heb sterke -5.50. Dat wil zoveel zeggen als: zonder hulpmiddel ben ik zo goed als blind.

2. Ik hou van dansen! En dan bedoel ik niet dat ik stiekem in m'n eentje het huis rond dans wanneer er niemand anders thuis is -want dat durf ik ook wel eens doen-, of dat ik elke weekend de dansvloer verover met mijn verleidelijke moves
Tot een tweetal jaar terug zat ik in een dansgroep. We trainden meerdere malen per week en deden ook mee aan verschillende wedstrijden binnen het circuit van GymFedVlaanderen. In 2010 werden wel zelf Best Show Team Dance. 

3. Er is sprake van een kleine obsessie wanneer het aankomt op de 'Scream' films. Ik heb ze alle vier al ontelbare malen gezien en weet dan wel wat er gaat gebeuren, maar ik lijk er maar geen genoeg van te krijgen. Het liefst bekijk ik ze ook allemaal na elkaar :) 
Wanneer het onderwerp ter sprake komt, gaat de autist in mij rustig chronologisch alle killers opnoemen... Tja...

4. Dat ik een hevige angst heb voor knopen, vermelde ik hier al eens. Maar voor wie het dus nog niet zou weten: ik heb een hevige angst voor knopen. 

5. Het volgende item kan jullie misschien choqueren, dus zorg er voor dat je goed zit. Just kidding, het is helemaal niet zo abnormaal of gek, maar eerder ongewoon. Ik gebruik namelijk bijna nooit douchegel. Wanneer ik me douche, gebruik ik enkel water en een washandje. Wanneer ik echt inspanning geleverd heb, gebruik ik natuurlijk wel douchegel of zeep, maar in het algemeen dus niet. 

6. Ik ben gek op Grieks eten! Schotel mij een messe voor, guvetsi of een andere Grieks gerecht en ik ben gelukkig! Mijn favoriete Griekse restaurant is 'Zorba' in Aalst. Ja, er zijn verschillende Zorba restaurant's, maar dat in Aalst is toch net iets beter dan de rest. Ook de bediening is daar geweldig. Just sayin' :)
7. Konijnen. Ik heb een zwak voor konijnen. Niet alleen bezit ik twee fluffy examplaren, ze komen ook nog eens overal terug. Een telefoonhoesje, kousen,... You name it, de kans is groot dat er bij mij konijnen aan te pas komen.
8. Iets waar ik echt boos van wordt, is stelen. En dan heb ik het niet over iets materieels stelen -nogal logisch dat ik dat niet weet te appreciëren- maar het stelen van ideeën. Vroeger op school kon ik me daar al druk in maken, maar nu nog steeds. Neem nu bijvoorbeeld bij het bloggen: iemand heeft een idee en plaatst er een artikeltje over en een week later doet een ander hetzelfde. Daar word ik kwaad van, ongeacht of ik er nu zelf iets mee te maken heb of niet.
9. Ik ben een echte blijter. Telkens er op gehuild wordt in een film of serie of zelfs in een musical, moet ik ook wenen. Bij de laatste aflevering van Glee bijvoorbeeld heb ik geweend alsof het einde van de wereld nabij was en toen ik E.T. zag, leek het alsof de wereld werkelijk verging. En dan heb ik het nog niet gehad over 'Les Misérables'. Toen ik de musical enkele jaren geleden in Londen zag, heb ik tranen met tuiten geweend. Zelfs toen ik vorige week de trailer van de film zag, moest ik een traantje wegpinken. I blame the music!
 
10. Naast Grieks eten, ben ik ook gek op Tabasco! Op elke maaltijd waar het enigsinds bij past, doe ik een flinke dossis. Vooral gerechten met tomatensaus of pasta lopen het risco een 'Tabasco-douche' te krijgen. Het gaat immers niet om een drupje of drie; Ik besprenkel mijn maaltijd dan rijkelijk met hot stuff.
Dat waren ze, de tien dingen die je waarschijnlijk nog niet over me wist! Bij deze tag ik DressesAndDaissies, PrettyBrilliant en BeautyLoves en iedereen die de tag graag overneemt :D

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie