woensdag 27 februari 2013

Random | Instagram Diary #010

Dat was het dan weer lieve lezers: de kortste maand van het jaar zit er op! Februari was een fantstische maand, daar het de laatste maand voor maart is. Maart is immers één van mijn favoriete maanden van het jaar. Het feit dat ik dan verjaar heeft daar uiteraard iets mee te maken. ;) Waar januari -aan de hand van mijn Instagram Diary- kon bestempeld worden als een 'dronken' maand, was februari eerder een food maand. Ik bakte wafels, cupcakes,... you name it :) Et oui, een vleugje beauty is uiteraard ook nooit ver weg in dit soort overzichten ;)

1. Carousel - Carnaval betekend kermis en kermis betekend een paardenmolen. Jeej! 2. Wafels - Zoals je kan zien, bakte ik een beetje wafels :) 3. Filmpje! - Ik hou van film en ik ken mijn klassiekers! Een docufiction over Hitchcock moest ik dus wel gezien hebben. Eerder had ik het al over de make-up in de film, dat kan je hier nog eens lezen. 4. Bloempje! - Zou dit het begin van de lente kunnen zijn?

5. Some late night pampering - That pretty much says it all :) 6. Valentijn - Blinbling du jour 7. Ochtendstond... - Die ochtend was er een stralende roze hemel #happyme 8. Skincare - Het resultaat van een bezoekje aan de apotheek en een behulpzame verkoopster. Heel binnenkort meer daarover!
9. Manicure bij de mama - Hiervoor gebruikte ik de Elegant Toch Glitter Nails in "Graphite". 10. Selfie - Just because :) 11. The last cupcake - Ik nam snel het laatste zelfgebakken cupcakeje voor iemand anders er mee weg was :p 12. Scent of the day - omdat ik gek ben op de geur van vanille en op Philosophy.

Hoe was de kortste maand van het jaar voor jou? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie