vrijdag 1 februari 2013

OPI | Mariah Carey x Euro Central

Hellow friday! Hoe kunnen we dat beter vieren, dan met een stevige portie nagellak? OPI geeft namelijk weer het beste van zichzelf en heeft twee leuke collecties op de planning staan dit voorjaar. Omdat we in BelgiĆ« zoals gewoonlijk een beetje achter zitten wat betreft beauty, zal je de ene collectie misschien al vaker gezien hebben op Nederlandse blogs. Maar geen paniek, vanaf midden februari kan je ook bij ons met vloeibaar zand op je nagels rond lopen. Als je absoluut geen idee hebt waar ik het nu over heb, dan moet je dringend verder lezen!


Het werd al een tijdje aangekondigd, maar de samenwerking tussen Mariah Carey en OPI is een feit. De Amerikaanse zangeres -met zo'n achtien 'nummer 1'-hits op haar naam!- kreeg haar eigen nagellak collectie. Omdat OPI vond dat deze dame toch wel iets speciaals verdiende, kwam men met een heel nieuwe formule op de proppen. "Liquid Sands" -vloeibaar zand dus ;) - is een matte lak met een korrelige textuur en een subtiele glitter. De combinatie van deze drie eigenschappen zorgt ervoor dat je het effect van zand krijgt. Om dit effect optimaal te behouden is dan ook aan te raden geen topcoat te gebruiken. "Liquid Sands" a.k.a "Stage Shades" bestaan in vier kleurtjes:
L-R : Stay The Night - Get Your Number - Can't Let Go - The Impossible
Persoonlijk ben ik niet zo gek op dit soort nagellak. Net zoals de velvet nails, sla ik deze trend liever over. Ik heb mijn nagels graag smooth and shiny, thank you very much!
De "Studio Shades" daarentegen  bestaan wel uit de klassieke formule. De kleuren zijn erg 'Mariah', in die zin dat ze klassiek, vrouwelijk en vrolijk zijn. Mijn absolute favoriet is "Pink Yet Lavender", een topcoat met roze glitter en paarse glitter. Hoor ik daar iemand 'Lente!'schreeuwen? Of zijn het enkele verloren noten van Mevrouw Carey?
L-R : A Butterfly Moment - Sprung - Pink Yet Lavender - Anti-Bleak
"Euro Central" is dan weer helemaal mijn ding! Deze collectie is -zoals de naam doet vermoeden- helemaal gewijd aan Europa. Hoewel het Parijs en consoorten prachtige steden zijn, legt OPI de klemtoon toch ergens anders. “De Tsjechische republiek, Hongarije, Polen en RoemeniĆ« maken hun opmars als nieuwe zinderende fashion hotspots." Het draait om the new voice of fashion, en dat zullen we geweten hebben! De mix van het oude en het nieuwe dat we vaak in deze steden terugzien, zorgde immers niet alleen voor inspiratie op de catwalks. Ook het OPI team ging aan de slag met het contrast tussen Gotische kerken en graffiti -om maar iets te zeggen.

L-R: Polka - OPI...Eurso Euro - Suzi's Hungary AGAIN! - You're Sucha BudaPest 
L-R: Can't Find My Czechbook - My Paprika Is Hotter Than Yours! - Hands Off My Kielbasa - OY-Another Polish Joke! 
L-R: A Woman’s Prague-ative - Vant to Bite My Neck? - I Saw… U Saw… We Saw… Warsaw - My Vampire is Buff

Doe mij maar de volledige eerste rij :) 
De "Euro Central" lijn zal vanaf half maart in de winkels liggen.
Welke lakjes staan op jouw wishlist?
Aanbevolen verkoopsprijs €14.50 / stuk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie