dinsdag 5 februari 2013

Moodboard | Valentijn

Ik beken: toen ik een jaar of 16 was vond ik het vreselijk wanneer ik een vriendje had en die mij geen cadeautje gaf voor Valentijn. Wanneer mijn lief mij nu niets geeft op 14 februari, maak ik daar al lang geen drama meer van. Tenslotte verrast hij me al het hele jaar door en uiteindelijk is dat ook niet de essentie van onze relatie. Bon, ik mag dan wel volwassen genoeg geworden zijn -wie ik?-  om te beseffen dat Valentijn slechts een hoogdag is voor de commerciĆ«le industrie, het is me ook niet ontgaan dat er toch weer enkele pareltjes op de markt kwamen speciaal voor deze 'dag van de geliefden'. En ja soms is het gewoon leuk om eens klef te doen. Vandaag dus cheasy dit Valentijns Moodboard ter inspiratie :)

1. A La Folie - Swatch 
Dear BFriend, vergeet even dat ik in de intro zei dat ik dit jaar geen verrassing wou voor Valentijn. Deze Swatch horloge is namelijk trop belle om niet aan m'n pols dragen. #want
€55

2. "Truthful" hanger - Swarovski 
Diamonds are a girls best friend, maar deze witte kristallen hanger in de vorm van hart, is ongetwijfeld al even geliefd. 

3. Field of flowers "Magnolia Blossom" - Philosophy 
Omdat een parfum een klassiek Valentijns cadeautje is, maar deze nieuwe van Philosophy toch net iets nieuws is.
€ 35.50

4. Massagebar "Tender is the night" - Lush
De naam van deze hartvormige massage bar laat weinig aan de verbeelding over ;) Een naughty present voor zij die van aanpakken weten! Of ligt het aan mijn dirty mind?
€7.95

5. Sunny Monkey - Kipling
Het bewijs dat Valentijns cadeautjes niet altijd zeemzoet moeten zijn en hartjes moeten bevatten is deze "Sunny Monkey" uit de Wallflower Spring Collection van Kipling. Deze is namelijk gewoon schattig. En meer moet dat niet zijn! 

Ben jij er op gebrand om met Valentijn een cadeautje te ontvangen van je lief? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie