vrijdag 15 februari 2013

M.A.C | Year Of The Snake Beauty Powder "Shell Pearl"De Chinezen vieren momenteel volop de start van hun nieuwe jaar. De jaarwisseling loopt daar net iets anders dan in onze Westerse wereld, want aan elke jaar is een dier van de dierenriem gekoppeld. Dit jaar staat dan ook de slang centraal. Ik heb helemaal niet met de gladde reptielen, maar M.A.C. brengt daar verandering in. De Year Of The Snake Collection, speelt in op het thema van het Chinese Nieuwjaar en de slang. Dit resulteert in een prachtige collectie met schitterende verpakking en geweldige producten voorzien van een leuk slangenprintje. De collectie zou normaal te koop zijn -enkel online!- vanaf 26 januari 2013, maar daar ging iets mis. Pas 31 januari kon je je virtuele mandje volladen met slangachtige producten. Het toeval wil dat ik die dag ziek thuis was en er dus al één van de eersten bij was. Gelukkig maar, want toen ik de M.A.C. nieuwsbrief aangaande de collectie ontving, was het alweer een weekje later! Het Beauty Powder in "Shell Pearl" en enkele andere producten waren toen al uitverkocht. Lucky me, want ik mocht vorige week het Beauty Powder uit de Year of The Snake collection ontvangen. 
Laten we eerst even kijken naar het doosje van het het Beauty Powder. Bling-bling, slangen en kleuren: jep, dit ademt China! En ja, het oogt ook gewoon mooi :) Alleen jammer dat enkel de kartonnen verpakkingen rond de producten zo chic zijn en niet de eigenlijke verpakkingen zelf. Dat was ook mooi geweest! Het doosje van het Shell Pearl is een doorsnee standaard M.A.C. verpakking.

 

Shell Pearl is een peachy, roze Beauty Powder met een subtiele shimmer. Het poeder kreeg de naam 'Beauty Powder' omdat je er echt alle kanten mee uit kan. Het is niet echt een blush, ook geen highlighter, maar simpelweg een poeder die je voor allerhande doeleinden kan gebruiken.


 De kleur op zich is erg zacht en subtiel. Sommigen zullen dit ongetwijfeld te licht vinden, maar voor mij is deze kleur prima! Doordat hij eerder licht is, kan je Shell Pearl ook makkelijk opbouwen. Wie het dus toch iets heviger wil, hoeft dit poeder niet meteen links te laten liggen! Het grote voordeel van dit Beauty Powder, is dat het bij zowat elke look gaat. Ideaal dus voor degenen onder ons die een half uur na hun wekker worden en hun ochtendritueel doorgaans in vijfde versnelling beleven. Shell Pearl is namelijk echt een 'no brainer'.
 

Indien je dit Beauty Powder uit de Year of The Snake nog op de kop zou kunnen tikken, aarzel dan zeker niet! Momenteel is hij uitverkocht op maccosmetics.be, maar wie weet wordt hij nog opnieuw aangevuld.
 
Zat jij ook vol spanning op deze collectie te wachten?
 
M.A.C. Year Of The Snake Collection - Beauty Powder "Shell Pearl" €24.00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie