donderdag 7 februari 2013

How To | Golden French x Leopard


Hoewel ik wel te vinden ben voor een experimentje, aan nailart met strakke partonen waag ik me al lang niet meer. Een eenvoudig simpel en speels ontwerpje lukt nog net, maar verder gaat het echte niet. Voor mij dus ook geen speciale nail-art tools en originele technieken, want dat loopt gegarandeerd in het honderd. Dat wil immers niet zeggen dat ik met 'saaie' gelakte nagels door het leven ga, no sir! Je kan immers ook leuke creaties maken met niets meer of minder dan het borsteltje van je nagellak :)
 

Pardon my Golden French
Één van de meest gekende nagelstijlen is waarschijnlijk wel de 'French manicure'. Dit is een natuurlijke look waarbij er een natuurlijke kleur als basis over de hele nagel gebruikt wordt en verder enkel het randje van de nagels wit wordt gemaakt. Pretty, maar niet zo spectaculair. Laat staan origineel. Laten we deze klassieke look eens updaten naar het jaar 2013...

 
Het concept blijft hetzelde: een natuurlijke basis laag over de hele nagel en een opvallend randje. Het verschil is dat het nu niet om een zedig wit randje gaat, maar om een glamoureus gouden randje. Je kan je nagel eerst afplakken met tape, maar ik koos ervoor om dit met de losse hand te doen. Combo of the day: Essie "Brooch the Subject" x OPI "Golden Eye" .
 
 
Set the leopard free!
Omdat ik redelijk into leopard print ben, leek het me wel leuk om ook een luipaard printje op m'n nagels te hebben. Voor jullie allemaal te gelijk gaan schreeuwen dat Konad ook zo'n stempel setje heeft, wil ik even zeggen: I know ladies! Maar het is zoveel leuker een unieke tekening te hebben :)
Dit is trouwens zo gefixed! Ik gebruikte opnieuw een neutraal lakje en combineerde die met een cheap ass striper nagellak (nagellak met een heel dun kwastje) uit de Action. Ik volgde geen speciaal patroon, maar liet mijn fantasie de vrije loop. Het resultaat is beestig, niet?


 De echteparty-animals kunnen dit hippe patroontje nog afwerken met een likje glitternagellak.
 
 
Et voilà, bij deze nogmaals het bewijs dat je voor leuke creaties op je nagels geen wonderen moet kunnen verrichten :)
 
Ben jij een nail-art pro?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie