woensdag 13 februari 2013

Hitchcock | Old Hollywood Beauty

Als echte filmfan en liefhebber van het genre, moest en zou ik naar "Hitchcock" gaan kijken. De film vertelt het proces dat de bekende regisseur doorliep terwijl hij 'Psycho' inblikte. Zowel de ontwikkelingen in het privéleven van de legende, als het artistieke proces komen aan bod in de film. Op enkele krachtige scènes na, moet deze film het hebben van de naam en faam van de master of suspense himself en zijn beruchte film 'Psycho'. Voor de meerwaarde van de film, moet je het dus zeker niet doen. Maar ik moet toegeven: de casting was geweldig! Anthony Hipkins kruipt -bijna letterlijk- in de huid van onze Alfred en ook Scarlett Johansson lijkt zo weggelopen uit de sixties. Muffins At Tiffany's is nog steeds een beautyblog, dus het verrast je waarschijnlijk niet dat ik het even over de make-up van haar alter ego Janet Leigh wil hebben.
Kijk even naar die fantastische stralende huid van Miss Johansson. Flawless, glowy en netjes afgepoederd met een schattige roze blush.
De wenkbrauwen werden bijgewerkt met een donkere bruine kleur, wat voor een fantastisch effect zorg in combinatie met het blonde haar.
Een vleugje eyeliner en mascara, meer vraagt deze ooglook niet. Netjes en clean, maar so Hollywood!

Op de lippen draagt meestal een zachte peachy kleur, maar af en toe zien we ook klassieke rode lippen. I love it!


Ook Jessica Biel -die in de biografisch prent Vera Miles vertolkt- werd prachtig opgemaakt.Bij haar zien we opnieuw de mooie glowy huid in combinatie met een peachy lippen. 

And last but not least: Toni Collete die de rol van Peggy Robertson -de assistente van Hitchcock- voor zich neemt. Hoewel haar personage niet veel glamour uitstraalt, staat ze wel beeldig met 'een veegje' rode lipstick.


Ben jij ook zo gek op die 'Old Hollywood' -look?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie