zondag 17 februari 2013

Current Mood | SummerishBeste Winter, is het mogelijk dit koude Belgenlandje ASSAP te verlaten? Ik ben die dikke truien en pluizige mutsen meer dan beu. Om nog maar te zwijgen van die verkleumde handen –thank God voor een degelijke handcrème- en de daarbij horende snotneuzen. Ik wil zomer! Zomer zeg ik u!
Ok, het mag dan nog te vroeg zijn voor roze mani’s en flashy zonnebrillen –ik heb het toch even geprobeerd, maar het zag er maar raar uit in het dorre landschap- maar dat houd me absoluut niet tegen om eens flink te dagdromen :)
Elk rond deze tijd van het jaar krijg ik het, dat gevoel dat ik dringend aan een stevige portie zon toe ben. Helaas heb ik er nog niet achter hoe ik mijn bureaustoel laat veranderen in een strandstoel en mijn computermuis in een cocktail. However, ik zit wel tot over mijn oren in de zomerstemming! 's Winters heb namelijk maar één accessoire  mijn donsdeken. Het liefst draag ik dat voor elke gelegenheid. Eventueel gepimped met een paar  hippe -maar warme- pantoffels. Jammer, want je wordt best raar bekeken in zo'n outfit.
Je snapt wel dat een extra tikje meer glam x fashion uiteraard ook altijd welkom is. Een fleurige flipflop hier en een hippe bikini daar, that's how I roll :) Ja ik beken: ik ben zo iemand. Zo iemand die van het minste straaltje zon de winkels / webshops in schiet op zoek naar de perfecte bikini. Maar goed dat ik over mijn lief anders denk dan over een bikini, want op één zomer vind ik gemiddeld vier keer de ene bikini die mijn leven zomer veranderd. Ik bedoel maar: zoveel soorten, zoveel kleuren en motiefjes... en dan heb ik het nog niet gehad over al die geweldige accessoires  Armbanden, strandtassen, zonnehoeden, beach-proof tuniekjes. En niet te vergeten: een degelijke zonnecrème :)
Ik gooi, as we speak, mij virtuele winkelmandje vol leuke zomerspullen om die gure winter te verdrijven *steekt tong uit* Op het Wereld Wijde Net is het immers wel al zomer! Indien je nog meer strand -en bad mode inspiratie nodig hebt, kan je steeds terecht bij Esprit

Hebben jullie ook zo'n zin in summershopping?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie