zondag 3 februari 2013

Chanel "Printemps Precieux" | Rouge Allure Velvet "La Favorite"


Ook al is ze oogverblindend, je kan niet er niet naast kijken, naast de lentecollectie van Chanel. "Printemps Precieux" is alles wat je van een lentecollectie verwacht: fris, vernieuwend en très chique! Tot voor kort was ik een maagd, wanneer het aankomt om cosmetica van Chanel, maar deze prachtige collectie bracht daar verandering in. Hoewel het "Poudre Signée de Chanel" zonder meer het paradepaardje is van de collectie, liet ik me toch verleiden door een lipstick. Een rode lipstick! En neen, niet zo maar door de eerste en de beste rode lipstick, maar "La Favorite".

Aangezien dit mijn eerste lipstick van het befaamde luxemerk is, was ik toch lichtelijk onder de indruk van de verpakking. Het licht waarschijnlijk wel aan het stijlvolle zwart van de strakke huls die is afgewerkt met een gouden logo, maar het klikte zeg maar tussen Chanel en mij. Uiteraard was ik pas echt onder de indruk toen ik de lipstick zelf zag.

Zoals je ziet gaat het niet meteen om een diepe warme rode kleur, maar eerder om een hevige poederrode lipstick. Nu moet ik toegeven dat ik een echt watje ben wanneer het op lipstick aankom. Zo vind ik rode lippen erg mooi, maar durf ik het zelden aan om zo over straat te lopen. Door de matte formule van de Rouge Allure Velvet lipstick en de combinatie van de kleur, durf ik deze wel aan. me niet verkeerd: "La Favorite" is nog steeds very much 'in your face', maar dan op een draagbare manier.
See for yourself...Aanvankelijk schrok ik een beetje van de matte formule, aangezien ik tot nu toe meestal erg creamy lipsticks had. Uiteindelijk blijkt "La Favorite" een goed op te bouwen kleur zijn die erg lang blijft zitten. Ik zou zelf durven zeggen dat hij een klein beetje staint, waardoor je de hele dag kan genieten van de originele kleur.
Wie net zoals ik moeite heeft met rode lippen, maar het toch wel eens wil proberen kan ik deze van harte aanraden. Het gaat tenslotte om "La Favorite" ;)


Kon jij een item een de lentecollectie van Chanel aan je verzameling toevoegen?


Chanel Printemps Precieux - Rouge Allure Velvet "La Favorite" €27

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie