zaterdag 26 januari 2013

Vaseline | Handcrème


Het is geen geheim dat ik gek ben op handcrème. Ik test dan ook graag verschillende merken en producten uit, vandaar dat ik enkele weken geleden op twitter vroeg welke handcrèmes aanraders waren. L'Occitane was toen een merknaam die vaak terugkwam, maar daarvan had ik al enkele crèmes gebruikt en ik wou eens iets 'nieuws'. @afashiongirlbe had precies wat ik zocht -allé ja, ze had het niet echt, maar ze wist het gewoon: Vaseline handcrème! Hij zou snel intrekken en toch hydrateren.
De handcrème met Vaseline zou niet alleen goed zijn voor je handen, maar ook je nagels sterker maken. Of ik sterke nagels wil? Hell yeah!

Klinkt als een droom van een handcrème niet waar?


Looks can be deceiving, want een product met zo'n verpakking zie ik normaal niet eens staan wanneer ik in de winkel sta. Buiten het lieve roze kleurtje is de verpakking namelijk niet veel soeps. Ze is saai, clean en oogt erg goedkoop. Bon, eigenlijk mag het er best cheap uitzien want ik betaalde er nog geen drie euro voor. Dat ís gewoon goedkoop!
  
De geur van de crème is subtiel, maar wel fris. Geen gedoe met hevige parfums dus, want dat vinden onze handen toch niet fijn. De textuur van de handcrème is erg dun en heeft bijna iets weg van een lotion. Je zou dus denken dat hij helemaal niet -snel- intrekt en je bereidt je mentaal reeds voor om enkele minuten met vettige handen rond te lopen, maar vrees niet: die doemscenario's zijn niet van toepassing bij deze handcrème.
Wonder boven wonder hydrateert en verzorgt hij je droge en beschadigde handen ook. Voor ongeveer een halve dag kan je van dat heerlijke gevoel genieten, op voorwaarde dat je de Vaseline echt goed inmasseert.
 
Of mijn nagels er sterker van worden kan ik eerlijk gezegd niet zeggen. Het is wel zo dat ze minder broos zijn dan vroeger, maar dat kan ook liggen aan het gebruik van een nagelharder #oops
 
Zo zie je maar dat kwaliteit niet perse een hoge prijs hoeft te hebben, want deze cheap ass handcrème mag er best zijn!


Wat is jouw favoriete handcrème?

Vaseline 'Hand+Strong Nails' handcrème 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie