woensdag 30 januari 2013

Random | Instagram Diary #009


Bye bye januari, jij koude grauwe maand! Om eerlijk te zijn ben ik blij dat januari achter de rug is en dat de lente weer een beetje dichter komt. Januari was absoluut geen spannende maand, maar hier en daar zijn er zeker enkele highlights die eens extra in beeld mogen komen. Ready?1. Kittyz! - Op nieuwjaarsdag bij de schoonzus. Zijn ze niet lief? 2.Chocolade - een klein extraatje op het werk :) 3.Zingende paddenstoelen in de sneeuw - als je weet waar deze staan, weet je dat dat one happy day was :) 4.Vijftig tinten vrij... - the final part. 

5.New Phone Case - what she said :) 6.Noodles met rund - best meal ever! Hoewel ik toch een beetje triest was dat 'taartje van zalm' niet meer op de kaart stond bij Hangar 220 -Waasland Shopping Center- vrolijkte dit me wel op. 7.  Aperitief - gezellig hé :) 8.Sneeuw in de tuin - de reden van het aperitief :) 

9.The Furr and the kitzy - wat er gebeurt wanneer je reuzegrote fluffy oorwarmers aan een poes geeft ;) - 10.Pistachenoten - Mijne nieuwe verslaving ofzo ;) 11. Cocktails! - Als aperitief? 12.Crème brulée x Grand Marnier - als dessert :D

Conclusie van dit overzicht: in januari was ik een drankorgel :D Pas toen ik dit nalas viel het me op hoog het alcohol percentage van deze post wel hoog ligt. Dus even ter info: de foto's met een cocktail of een aperitiefje zijn foto's uit het weekend en werden verspreid over de hele maand genomen :) 

Hoe beviel de eerste maand van 2013 jou?Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie