dinsdag 8 januari 2013

Philosophy | Winter EscapeEnkele dagen geleden, toonde ik jullie wat ik allemaal vond onder de kerstboom. Daar waren o.a. twee sets van Philosophy bij: de "Winter Escape" set en de "Thank you" set. "Thank you" bevatte producten met frambozengeur, iets wat ik meer link aan de lent of de zomer. Die laat ik dus nog even ongeopend. "Winter Escape" daarintegen is -hoe kan het ook anders- een typische winterset. Aangezien we Kerstmis zo'n twee weken geleden vierden, heb ik deze heerlijk geurende set al grondig kunnen uittesten. And gues what? I love it!Het doosje van "Winter Escape" oogt erg gezellig. Zo heb ik mijn verpakkingen graag in deze gure tijden ;) Eenmaal je het opent zie je drie producten: een body lotion, een lipgloss en een shamoo,- bad,- en douchegel - allemaal in de geur "Vanilla Frost". En zoals dat gaat met dergelijke producten van Philosophy, heb ik telkens ik zo'n nieuw product zie, de onweerstaanbare drang om er aan te ruiken -wie niet?


"Vanilla Frost" ruikt -zoals de naam doet vermoeden- naar vanille, maar dan met een vleugje kaneel. Het doet me heel erg denken aan vers gebakken vanille koekjes. Heerlijk!


 
Dat het een zalig is om je te wassen met de douchegel en je daarna in te smeren met de body lotion, moet ik je vast niet meer zeggen. Ik zie mezelf dan als een giant koekje, en moet moeite doen mezelf niet te bijten. Forget I said that :D
 

De lipgloss is niet zo speciaal. Hij ruikt wel heel lekker, maar let's face it: Philosophy is en blijft in de eerste plaatst een merk dat bekend is om zijn geweldige verzorgingsproducten en niet om zijn cosmetica. Dit glossje is dan ook transparant, smaakt net iets te zoet en is heel erg plakkerig. Niet meteen mijn ding...
 
Indien je deze winter nog opzoek bent naar een cadeautje, of je jezelf gewoon wil verwennen na een geslaagd examen, dan kan je deze "Winter Escape" set van Philosophy warm aanbevelen!
 
Ben jij ook zo gek op de geur van vers gebakken vanille koekjes? ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie