donderdag 3 januari 2013

OPI | R.I.P. The Man With The Golden Gun

Afgelopen zondag was een donkere dag at Muffins At Tiffany's HQ. Ik moest onverwacht afscheid nemen van een legende, een speciaal stuk. Zo blij als ik was toen ik hem vond, zo droevig down was ik toen hem in stukken op de grond zag liggen. Oké, het is maar nagellak en dit verhaal is weer voorzien van de nodige dosis drama, maar het moet me toch even van het hart.

Zondag 30 december 2012, iets na acht uur 's aonvds: ik installeer me zoals gewoonlijk in de zetel, met het plan mijn nagels 2013-proof te maken. Mijn tools: nagelharder van Herôme, MyPimpedOutWonderland van OPI en The Man With The Golden Gun van OPI. Normaal haal ik the man nooit uit het doosje voor ik hem werkelijk gebruik, maar dit keer had ik om de één of andere onbekende reden het ingenieuze idee om hem er toch al uit te halen... Deze vreemde gedachte in combinatie met een niet zo gecoördineerde beweging, zorgde ervoor dat ik het prachtige gouden flesje in slowmotion -want zo hoort dat met dingen die je dierbaar zijn en vallen- de grond onzacht zag raken en twee stuken zag breken. WTF!?

De stukjes bladgoud zaten overal: op tafel, op m'n kleren, in m'n haar, op de grond, op de zetel... Heel even leek ik het bewustzijn te verliezen -dit stuk is waarschijnlijk wel wat overdreven- maar enkele ogenblikken later kon ik weer helder denken.
Redden wat er te redden valt! Ik raapte beide stukken op en zag -tot mijn grote opluchting- dat er nog heel wat in het potje zat. Voor het flesje kwam alle hulp te laat...
Ik kon de nagellak dus wel bewaren, maar dan in een ander flesje. De nagelharder was bijna op, dus zonder aarzelen goot ik de laatste restjes in de vuilbak en spoelde het flesje met nagellakremover. Vervolgens goot ik heel voorzichtig The Man With The Golden in het flesje.
Ik moet zeggen: het ziet er niet uit... Maar bon, het belangrijkste is toch gered :) Het flesje heeft nu een aparte plaatst gekregen bij m'n parfum en ik gebruik het voortaan ook alleen op de grond - waar de kans op vallen aanzienlijk kleiner is :)

Welk geliefd beauty-item kwam bij jou op zo'n manier aan zijn eind?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie