maandag 14 januari 2013

Guerlain | La Petite Robe Noire

Eindelijk was 'hij' van mij: het iconische parfum van Guerlain, "La Petite Robe Noire". Ik was het al talloze malen gaan besnuffelen in de parfumerie, maar nog nooit was ik er toe gekomen het te kopen. Het is namelijk niet zo dat ik geen enkel parfum staan heb -ik heb geloof ik wel enkele jaren nodig om alle parfum die ik momenteel heb, op te gebruiken. Toen de feestdagen er aan kwamen, kon ik het toch niet laten om "La Petite Robe Noire" op m'n wishlist te plaatsen. Met succes, zo is gebleken :)

A little black dress -een klein zwart jurkje- zo eigenlijk tot de garderobe van elke vrouw moeten behoren. Je weet wel: een no-nonsens kleedje dat geschikt is voor elke gelegenheid en waar je niet over hoeft na te denken. 

Datzelfde geld voor dit parfum...


Je suis absolument indispensable et totalement irrésistible.
Je côtoie les plus grandes actrices et fais tourner la tête des plus grands séducteurs.
Je suis la création parfumée Guerlain, chic, glamour et terriblement sexy.
Je suis La Petite Robe Noire.


Met deze elegante woorden stelt La Petite Robe zichzelf voor. En eerlijk gezegd: ik zou het niet beter kunnen doen. Onweerstaanbaar, chic, glamoureus en heel erg sexy - het parfum in een notendop. 
Nu we het toch over noten hebben...


Top: zwarte kers, amandel, rode vruchten, bergamot
Hart: essentie van Bulgaarse roos, absolute van Turkse roos
Basis: zoethout, gerookte zwarte thee


Het gerookte van de zwarte thee komt naar mijn gevoel erg sterk naar voren. Ook het warme van de rode vruchten en de zwarte kers zijn erg aanwezig. 

Of ik blij ben met deze aanwinst? Mais oui! Check hoe goed hij zich voelt tussen mijn andere geurtjes ;) Da's nu ook niet moeilijk met zo'n prachtig flacon :) Ben jij ook gek op dit kleine zwarte jurkje?Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie