donderdag 10 januari 2013

Benefit | Dandelion Lip Gloss


Één van mijn favoriete cosmeticamerken is zonder twijfel Benefit. Het merk dat niet verlegen zit om een grapje -denk maar aan de "They are real" mascara ;) - is niet zo makkelijk verkrijgbaar in België. Ik was dus erg enthousiast toen ik van mijn mamaatje enkele spulletjes mocht kiezen voor onder de kerstboom. Die dingen kiezen is één ding, maar ze uitpakken en gebruiken is zonder twijfel nog leuker ;) 
'Dandelion' mag dan wel een prachtige blush zijn, ik was meer benieuwd naar de gelijknamige lipgloss. Benefit bracht enige tijd gelden namelijk voor elke blush een gelijkaardige lipgloss uit. Ik kan je al vast verklappen dat dit een aanrader is voor liefhebbers van nude lips.
 De verpakkingen van Benefit zijn vaak erg leuk en speciaals. Bij deze lipgloss is dat ietsje minder. Al vind ik het schattige mini-etallageke -het doosje dus- wel leuk gevonden. De verpakking van het glossje zelf, heeft -net zoals de Dandelion blush- de afbeelding van de bloem op de tube. De tube zelf is niet helemaal transparant maar licht roze. Laat je dus niet vangen: de gloss is niet zo roze als je zou denken!
Zoals ik eerder al zei: de gloss zit in een tube. Zelf hou ik maar van een flesje met een applicator, maar op zich is dit nog geen drama :)
Hetgeen me onmiddellijk opviel wanneer ik de lipgloss opende, was de geur. Geen mierzoete toestanden ofzo, maar een zachte peachy geur. Ik vraag me af wanneer er een "Dandelion" parfum uitkomt... ;) #want

naakte lippen
Dandelion lippen
Het glossje op zich is dan weer een klein beetje een teleurstelling. Hoewel het om een lipgloss gaat, had ik toch meer pigment verwacht. 
Bij de meeste transparante glossjes, lijken mijn lippen roder dan normaal -en dan is niet altijd gewenst. Vandaar dat ik toch wel tevreden ben met het resultaat. 
Een ander pluspunt: hij plakt niet!
Heb jij al zo'n fab glossje van Benefit geprobeerd? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie