vrijdag 18 januari 2013

Benefit | Cha Cha Tint


Vorige week had ik het nog over Dandelion, een lipglossje van Benefit. Ik was toen niet echt heel enthousiast over het transparante dingetje. Over de lip and cheeck stains van Benefit ben ik wel altijd al tevreden geweest. Ik weet niet precies meer welke ik eerst had, "Posie Tint" of "Bene Tint", maar ik gebruik ze beiden regelmatig met plezier. Maar er miste dus nog eentje: "Cha Cha Tint".  Geen roze of rode wangetjes, maar een oranje-achtige mangokleur -Wat heb ik dat weer mooi omschreven. Het is een keer iets anders hé :)
 
Oorspronkelijk was ik opzoek naar een peachy poederblush. Maar toen ik voor de Benefit counter bij Gallerio Inno stond, bedacht ik me dat ik evengoed voor een iets heviger kleurtje kon gaan. Mango-oranje is uiteraard iets gedurfder, maar ik ben niet bang om een beetje risico. Oeh oranje blush, living on the edge :D
 


Hoewel het flesje er vrolijk oranje uitziet en de substantie zelf er op het eerste zicht ook wel mag zijn, pakt het toch nog heel anders uit op m'n lippen en m'n wangen.

Op m'n wangen lijkt het niet zo zeer op een frisse mango-tint, maar eerder op een klassieke rode blush. Het kan aan mij liggen, maar ik had het toch iets meer oranje / peachy verwacht. De kleur is dus wel ok, maar niet echt 'cha cha'.

Ook op m'n lippen is Cha Cha tint niet wat ik er van verwachte. In eerste instantie is het hevig oranje -en dat is teveel van het goede- maar even later lijkt het alsof er nog spaghetti-saus aan m'n lippen hangt. Verry charming...
 


Ik kan je de lip and cheeck stains van Benefit van harte aanraden, maar dan toch eerder "Bene Tint" en "Posie Tint". Die geven namelijk wel het beloofde resultaat.
 
Heb jij enige ervaring met de lip and cheeck stains van Benefit?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie