zondag 6 januari 2013

Bdellium Tools | Studio Line 955 Finishing Brush

Na mijn goede ervaring met de Bdellium Tools Green Bambu Powder Brush, besloot ik me nog een kwast van dit budgety merk aan te schaffen. Vorige keer kocht ik mijn kwast bij Boozyshop, maar ondertussen verkoopt ook BeautyByElke Bdellium Tools. Deze laatste is een Belgische webshop, dus ik besloot nu daar te bestellen om de verzendkosten te drukken - en ook omdat ik in het algemeen wel goede ervaring heb met deze webshop. Het enige probleem: BeautyByElke verkoopt momenteel enkel de Studio Line, terwijl je bij Boozyshop ook de Green/Yellow Babmu Line hebt. Maar goed, ik besloot de Studio Line ook een kans te geven :)

Het grote verschil tussen de Bambu Line en de Studio Line, zijn de materialen. De Bambu Line bestaat volledige uit natuurlijke materialen, terwijl de Studio Line uit een mengeling van natuurlijke en synthetische materialen bestaat. Het verschil in materiaal, zorgt immer niet voor een prijsverschil.

Zoals ik al zei: mijn ervaringen met de kwasten van de Bambu Line waren erg goed. Ik schrok dus ook wel een beetje toen ik de Finishing Brush van de Studio Line in handen kreeg. Dit was echt iets helemaal anders!

De kwast was minder zacht -hoeft nu ook niet meteen bij dit soort kwasten- , maar de haren leken ook al een beetje naar buiten te staan.

Maar goed, geen paniek. Ik besloot de kwast eerst te gebruiken voor ik er een echt oordeel over velde. En ja: ik was opnieuw verrast. Aangenaam verrast dit keer. De kwast was namelijk erg aangenaam in gebruik: ik kon er zonder veel moeite mooi en gelijk mijn foundation mee aanbrengen.
Mijn eerste indruk bleek dus verkeerd te zijn...

...of toch niet?


Nadat ik de kwast enkele malen had gebruikt, begon hij kleine haartjes te verliezen... terwijl ik hem gebruikte. Dat houdt in dat er af en toe een klein zwart haartje op m'n gezicht hing, terwijl ik me aan het opmaken was. Niet zo fijn dus!
Ik dacht dat het misschien zou beteren na een schoonmaakbeurt -wanneer ik alle loszittende haartjes kon wegspoelen- maar ook die actie bleek tevergeefs.

Conlcussie: mijn volgende Bdellium Tools aankoop, is er eentje uit de Bambu Line! Ik vind deze Finishing Brush zijn prijs -die overigens toch wel redelijk democratisch is- eigenlijk niet waard. Vooral niet als je weet dat je voor dezelfde prijs, van hetzelfde merk wel degelijke kwasten kan krijgen. Ik overweeg dan ook om dezelfde kwast opnieuw te kopen, maar dan van de Bambu Line.
Bij deze ook een warme oproep aan Elke van BeautyByElke: sla eens zo'n voorraad van de Bambu Line in meid! Je zal het je niet beklagen ;)

Bdellium Tools Studio Line 955 Finishing Brush €13.95

Heb jij ervaring met de Studio Line van Bdellium Tools?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie