woensdag 2 januari 2013

2013 | My New Year's Resolutions


Wopla! Het nieuwe jaar ging gisteren officieel van start, dus sta mij toe dat ik jullie eerst -nogmaals- een amazing 2013 wens! Een goed school resultaat, een leuke baan, een geweldig lief, een prachtige woonst, you name it! Ik wens het je allemaal van harte toe! Bij het begin van het nieuwe jaar horen traditioneel vuurwerk en goede voornemens. Dat eerste zal je er bij moeten fantaseren, maar aan goede -nutteloze?- voornemens geen gebrek!

Voor ik jullie ga vervelen met wat ik dit jaar allemaal wil doen en laten, wil ik het nog even hebben over het voorbije jaar. Dit is dan ook meteen de meeste slechte terugblik in de geschiedenis van 'het-naleven-van-goede-voornemens' ooit! Mijn eerste goede voornemen van vorig jaar kwam ik immers niet na...

De volledige post van vorig jaar vind je hier terug, maar voor ieders gemak zet ik alles nog even op een rijtje:

 1. De stap zetten naar een eigen domein.
 2. Een facebook-pagina aanmaken voor Muffins At Tiffany's.
 3. Eerder gericht sparen voor een bepaald item ipv in het wilde weg dingen te kopen.
 4. Mijn slaapkamer en werkkamer opruimen.
 5. Meer gezonde maaltijden koken ipv kant en klare maaltijden op te warmen.
 6. Mijn schoolwerk meer spreiden en meer op voorhand werken.


1. Heeft er iemand het eigen domein van mijn blog gezien? Ik in elk geval niet! De reden hiervoor is angst. Angst voor geklungel met html en andere cyber sh*t... Dus bij deze een oproep aan een goede ziel die er wel  iets van weet: help me!
2. Een Facebook-pagina voor Muffins At Tiffany's? Check! Je kan ze hier bezoeken en liken enz ;)
3. Gericht sparen en minder in het wilde weg kopen? Check! Doordat ik stopte met studeren en ging werken ben ik mijn geld sowieso anders gaan beheren. Onbewust heb ik deze dus wel gehaald :) 
4. Opruimen? Slaapkamer? Werkkamer? Whuuutt?
5. Gezonder eten...? Opnieuw kom ik uit de lucht gevallen...
6. Ja dat er bij deze laatste iets grondig misliep is wel duidelijk :) 


Zoals je ziet: niet echt iets om over naar huis te schrijven. Vandaar dat ik dit jaar extra voorzichtig ben in het plannen :)

 1. Iemand zoeken -of zelf meer info zoeken- die me kan helpen bij een eigen domein :) Ooit moet het er van komen!
 2. Nog eens naar Londen gaan! Ik ben vorig jaar niet geweest en begin afkick-verschijnselen te vertonen.
 3. Plannen maken om te gaan samenwonen. Het is dus nutteloos om dan weer mijn kamer willen op te ruimen :)
 4. Vast benoemd raken op het werk.
 5. Avondlessen visagie volgen.

Het klinkt misschien allemaal wel saai, maar deze laatste drie stappen zullen -hopelijk- erg belangrijk zijn in de rest van mijn bestaan...

Ik hou er mee op voor de filosoof in mij zich te hevig naar de voorgrond werkt :)

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2013


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie