zaterdag 1 december 2012

Wishlist | Christmas

Het is vandaag 1 december, dat wil zeggen dat we nog 24 keer moeten slapen eer het Kerstmis is! Een mooi moment dus om al eens na te denken over een leuk kerstcadeautje :) Ik wil het mijn vrienden en familie - of andere gulle gevers- niet te moeilijk maken, vandaar dat ik vandaag al een verlanglijstje plaats. Kwestie van genoeg inspiratie te geven :)

1. L'Occitane Marvellous Flowers Hand Cream
Omdat ik hou van L'Occitane, verslaafd ben aan handcrème en een zwak heb kerstcollecties :) 
Verkrijgbaar bij o.a. Essenza en L'Occitane

2. All things Philosophy
Deze 'Winter Escape' set van Philosophy staat symbool voor alles van Philosophy :) Deze set zelf zou erg welkom zijn, maar ook de Be your Best (BB)Cream -in light-  (ik kocht deze zelf ondertussen al :p) of de Have A Cherry Christmas Douchegel worden met open armen ontvangen! 
Exclusief verkrijgbaar bij geselecteerde filialen van ICI Paris XL of via de webshop.

3. Guerlain La Petite Robe Noir
Omdat iedereen een basic zwart jurkje nodig heeft ;)
Verkrijgbaar in zowat elke parfumerie :)

4. Benefit Sugar Bomb Blush
Deze blush -in prachtige verpakking- bestaat uit vier tinten die zowat iedereen staan en zowel samen als apart kunnen gebruikt worden. Altijd handig zo'n product :)
Verkrijgbaar bij Inno Antwerpen of Inno Brussel.

5. Urban Decay 'All Nighter' Longlasting Settingspray
Éénmaal ik bovenstaande blush aanbracht, wil ik natuurlijk ook dat die zo lang mogelijk blijft zitten. Deze musthave kan dan ook niet op m'n lijstje ontbreken :)
Verkrijgbaar bij Sephora.

6. Beautyblender
Ik beken: ik heb nog geen ervaring met het beroemde roze eitje. Tot nu toe lukt het ook met een eenvoudig make-up sponsje, maar ik ben toch wel benieuwd of het verschil echt zo groot is. Kerstmis lijkt me de ideale gelegenheid om dat eens te proberen :)
Verkrijgbaar bij Boozyshop.

7. OPI Licoln Park At Night
Toen ik de Gel Color van OPI mocht proberen, koos ik voor een manicure in deze kleur. Sindsdien ben er quasi verliefd op, maar het kwam er nog niet van deze aan te schaffen. Give it to me baby!
Verkrijgbaar bij PlanetParfum.

Wat wil jij zoal onder de kerstboom vinden?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie