maandag 17 december 2012

Shoppen | Antwerpen 161212


Hoewel ik gisteren voor een totaal andere reden dan 'shoppen' in Antwerpen was, kon ik het niet laten om toch eens enkele winkeltjes te bezoeken. Ik hoef niet op zoek naar flauwe excuses waarom het geen kwaad kan dat mijn bankrekening leeg is, want eigenlijk kocht ik alleen maar dingen die ik echt nodig heb! Oh my... dat klinkt eigenlijk wel als een excuus... Oops!

Mijn eerste stop was bij mijn favoriete kledingwinkel: River Island! Ik leerde het merk enkele jaren geleden kennen in Londen en was meer dan blij toen ik even later ontdekte dat deze ook op 'de Meir' zat. Ik was eigenlijk op zoek naar een nieuwe winterjas, maar kwam buiten met een 'sjakkos' en een vest. 

€55
Deze zwarte tas is erg basic, maar ook weer erg trendy door de gouden details. Hij heeft een gewoon handvat, maar een langer hengsel waardoor je hem ook aan de schouder kan dragen. 

€65
De vest is een losse vest -zonder knopen of ritssluiting- die vooraan iets langer valt dan achteraan en een soort van tippen heeft. Aan de hals is hij afgewerkt met een faux-leren band. Wat ik zou leuk vind aan deze vest is niet alleen het casual-chic model, maar ook het feit dat er twee zwart-wit prints werden gebruikt. I like!

Vervolgens wipte ik ook even snel binnen bij Inno. Daar werden vooral cadeautjes gekocht. Can you say: "Benefit" and "Dior"?

Deze moeten helaas nog even onder de kerstboom... 

Bij aankoop van twee Benefit producten kreeg je trouwens nog een schattig zakje met drie miniaturen.


Een mini-foundation, een mini-mascara en een mini-lip&cheeck stain. Check hoe cute die mini-posie tint is :D 

Ook een bezoekje aan iU -al weet ik niet goed hoe ik dat precies moet uitspreken- mocht niet ontbreken. Ik stapte er wel degelijk binnen met een missie: het Nuxe Micelaire Reinigingswater met Rozenblaadjes opnieuw inslaan. 
15euro-ish
Ik had deze een eerste maal geprobeerd dankzij de Deautybox van September en ben er sindsdien helemaal gek op! 

Nadien huppelde ik vrolijk naar MAC want mijn Prep+Prime finish powder is helemaal op!
€21.50
Allé zeg nu zelf, deze laatste twee dingen had ik nu toch echt nodig?!

Een winkel waar ik normaal enkel binnenga om eens te kijken -daar het niet echt mijn scene is- is Claires. Dit keer kocht ik er ook effectief iets. Namelijk deze "poofy hair croissant". 
€4.50
Het leek me wel leuk voor de feestdagen. Hoe dat afloopt kan je hier ongetwijfeld nog wel lezen :D 

Welke (beauty-)spulletjes kocht jij onlangs?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie