zondag 2 december 2012

Random | Muffins At Tiffany's op BeautyBlogs.beEven een tussendoortje op zondag! Sinds kort kan je namelijk terecht op BeautyBlogs.be voor een overzicht van alle beautyblogs uit België en Nederland. Een ideale website dus om te bezoeken op een luie zondag zoals deze :) 


Eén duidelijke website, waar de overvloed aan beauty blogs op alfabet te raadplegen valt. Dat is het doel van BeautyBlogs.be. Opgericht door Elien -beautystatement.be-, die het ontbreken van dergelijke website zag als een leuk en nieuw project.
Zowel blogs uit België als uit Nederland krijgen hun persoonlijke pagina. Je kan het beschouwen als een eerste stap in de zoektocht naar leuke content. Vanaf elke pagina kan je een link terugvinden naar de website zelf, social media waarop de blogger actief is en een rechtstreekse link naar BlogLovin. Zo kunnen de bezoekers onmiddellijk beginnen met volgen.

Ook Muffins At Tiffany's vond ondertussen haar weg naar BeautyBlogs.be. Ik ben zelf erg tevreden over mijn paginaHeel mooi gedaan Elien! 

Kende jij BeautyBlogs.be al?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie