maandag 31 december 2012

Random | Instagram Diary #008


Gewoontegetrouw sluit ik de maand af met een Instagram-foto-overzicht, waarin ik jullie enkele leuke momenten laat zien. En het is niet omdat dit de laatste maand, de laatste dag en de laatste post van het jaar is, dat dat anders zou moeten zijn :) 

1. Bakpoes - Wat krijg je wanneer je na een avondje koekjes bakken de deegrol en de ovenschaal laat staan? Inderdaad ja... 2. Hij staat er! Begin december zetten we hier de kerstboom. Misschien wat te vroeg -volgens sommigen- maar ik kon niet wachten :) 3. Net van de kapper! Mijn haar werd er gestijld met een stoomstijltang. Het voelde erg zacht aan en glansde ook mooi. Loved it! 4. Wie braaf is krijgt lekkers, wie stout is... slechts één stukje chocolade ;)

5. New necklace! - Ik was erg tevreden met mijn nieuwe ketting van InMyDresser. Paste perfect bij mijn oorbellen :) 6. Wachten - De poes die wacht op haar ontbijt... moet kunnen! 7. Smurfen bestaan! Ze hebben zich verzameld aan Brussel Centraal :) 8. Oesters op de kerstmarkt = traditie 

9. Subtiele Smokey Look naar het voorbeeld van Serena Verbon :) 10. Rudolf - Werelds' meest bekende rendier -Rudolf dus en niet Bambi!- was er ook een beetje bij tijdens het dessert :) 11. DIY - Omdat kastje in elkaar stoppen leuk is 12. Koekjes bakken - Omdat het toch leuker is dan kastjes in elkaar stoppen :)

Dit was 'em: de laatste post van 2012! 

Ik wens jullie nu alvast een fantastisch 2013 en hoop dat jullie vanavond ook lekker kunnen feesten :)

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie