dinsdag 11 december 2012

Philosophy | Be Your Best

BB Cream hier, bb cream... bb cream overal! Zowat elk cosmetica - of verzorgingsmerk komt de laatste tijd met een BB Cream op de proppen. De ene heet '1 in 6 cream' de andere heet gewoon BB Cream... bij Philosophy houden ze van jou zoals je bent. Maar wel zoals je bent op je best :) Be your bright and beautiful best...

De verpakking van 'Be your best' is vrij basic, maar wel helemaal Philosophy: clean en duidelijk. Op de kartonnen verpakking vinden we bovenstaande quote. 


Aan de zijkant van het doosje en op de tube vinden we nog enkele beloften:

  • een perfecte huid zonder onzuiverheden
  • een bescherming tegen de zon van SPF30
  • een lichte textuur die de ideale basis voor make-up vormt en je huid laat ademen
  • je imperfecties worden verdoezeld en je huid gaat stralen.

Vervolgens krijgen we ook nog mee dat het product getest is op Aziatische huid. Vermoedelijk omdat BB Creams van oorsprong Aziatisch zijn :) 

Ik las ook nog op de verpakking, dat mensen met een droge huid best eerst een gewone dagcème aanbrengen. Dit wijst er op dat men er zich van bewust is, dat het product eerder geschikt is voor een vette huid en minder voor een droge huid. 

'Be Your Best' zit in een verpakking die het best val te omschrijving als 'een tube met een pompje'. Persoonlijk vind ik het wel handig, ook omdat je de verpakking makkelijk kan opknippen en zo ook de laatste restjes er uit kan halen. 

Aanvankelijk schrok ik toen ik het product zelf uit de tube zag komen. "Dit is grijs!" dacht ik. Maar eens ik hem aanbracht, bleek de kleur perfect te zijn voor mijn bleke huid. 
Hoewel er niet expliciet op de verpakking staat dat dit product eerder voor een normale tot vette huid is, merk ik wel dat het zo is. Zelf heb ik enkele droge zones op m'n gelaat en die hebben echt wel extra aandacht nodig wanneer ik 'Be Your Best' draag. 
Op de uiterste linkse foto draag ik helemaal niets -dat is een internetprimeur! Zoals je ziet heb ik best wel wat onzuiverheden op m'n kin. Mijn wangen zijn wat rood, doordat ze momenteel droog zijn. 
In het midden draag ik een dagcream met daarboven 'Be Your Best'. Ik ondervond dat je best wacht tot je dagcrème helemaal is ingetrokken alvorens de BB Cream aan te brengen. Anders krijg je vlekken. Het resultaat is best oké. De roodheid op m'n wangen is minder en ook de onzuiverheden op m'n kin vallen minder op.
Uiterst rechts camoufleerde ik de rode puntjes nog met concealer en poederde ik het geheel af. Dat laatste is voor mij vaak noodzakelijk, vooral op m'n kin. Daar heb ik namelijk een erg vette huid.

Ik ben erg enthousiast over deze 'Be Your Best', al weet ik niet of ik er werkelijk de term 'BB Cream' zou willen opplakken. Een BB Cream zou je huid nog meer moeten voeden en onzuiverheden nog beter moeten camoufleren. 
'Be Your Best' is wel degelijk een lichte -daarmee bedoel ik dat hij niet dik is- crème en geeft ook een milde dekking. Ook de kleur is ideaal voor mij, vandaar dat ik toch tevreden ben over het resultaat.

Ik kocht deze  tijdens een actie bij Ici Paris XL, dus de korting was meteen een goede reden om deze eens te proberen :) 

Was jij al eens 'op je best' met Philosophy?

Philosophy  'Be Your Best' light €27.85 €22

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie