zondag 23 december 2012

NOTD | Black and Gold


Zei er iemand iets van driehoeken in zwart en goud? Oh wait, that was me! Ik had ja al verwittigd : kerst staat voor mij in het teken van zwart en goud. En dat zal je niet alleen terug zien aan mijn outfit, maar kennelijk ook aan mijn nagels en make-up. Vandaar dat ik je vandaag alvast mijn interpretatie van 'feestnagels' laat zien. Zoals je wel weet ben ik absoluut geen krak in nail-art. Gelukkig bestaat er nog zoiets als plakband, zodat ook onhandige beautylovers als ik toch iets 'speciaals' met hun nagels kunnen doen :)
 
OPI Start To Finish Top-and Basecoat  -  OPI My Pimped Out Wonderland  -  OPI GoldenEye
Wat heb je nodig?
  • top-en basecoat
  • zwarte nagellak
  • goudennagellak
  • plakband
 
Stap 1: The Basics
  • Vijl je nagels met een glasvijl.
  • Wrijf de nagelriemen in met crème en duw ze voorzichtig terug.
  • Ontvet de nagels met nagellakremover en een wattenschijfje.
  • Breng je favoriete basecoat aan. 
 
Stap 2: Lakje nagels zwart :)
 
Stap 3: Breng diagonaal tape aan op je nagels. 
Zelf gebruikte ik eerste 'gewone' tape, maar daar kwam lucht onder en de lijm bleef op m'n nagels plakken. Vervolgens kwam le boyfriend -die geen verstand heeft van nagellak, laat staan van nail-art- met het idee op de proppen om papieren tape te gebruiken. Raar maar: that does the trick!
Zorg er ook voor dat je zwarte basislaag goed droog is vooraleer je dit doet. Het is ideaal waarneer je deze 's ochtends kan aanbrengen en 's avonds verder met de tape aan de slag gaat.

Stap 4: lak het gedeelte aan de bovenste kant van de tape goud. 
Wacht nu een minuutje of 30 :) Zo ben je zeker dat alles droog is voor je tape weghaalt.
 
Stap 5: Maak de randjes schoon met een wattenstaafje en nagellakremover.
 
Stap 6: werk af met je favoriete topcoat.

Stap 7: Have merry Christmas (party) :)
 
Hoe draag je je nagels met de feestdagen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie