vrijdag 21 december 2012

Deauty | DecemberHoewel ik de eerste Deauty box erg geslaagd vond, nam ik toch geen abonnement. Al die producten elke maand, waar moet ik die in hemelsnaam kwijt? Oh wat een opoffering om die dingen te ontvangen. Voor de maand december besloot ik mezelf toch nog eens te trakteren en dus bestelde ik nog eens een Deautybox. De kerst editie van de eerste beautybox van België: slecht kan dat niet zijn hé!
Eigenlijk is het altijd een beetje Kerstmis wanneer je de Deautybox opent, of zo voelt het in elk geval :) Blij ,als een klein kind, verwijder ik het witte strikje en open het zwarte papiertje...Bovenstaande tekst vat het de december Deauty box mooi samen :) 

Kérastase - Elixir Ultime - Fine and Sensitized hair - 50 ml 
Essie - 205 Brooch the Subject - 13.5 ml FULL SIZE
In de September Deautybox zaten eveneens een haarolie en een Essie lakje. Persoonlijk vind ik het dan ook een klein beetje jammer om opnieuw deze combinatie terug te vinden in the little black box. Niet dat ik niet tevreden ben met de producten hoor :) Je weet wat ze zeggen hé -of wat ik net uit mijn duim zuig- "One Essie polish a day, keeps the ugly nails away!
Op het kaartje dat de box vergezeld staat eveneens vermeld dat men bewust opnieuw voor een haarolie koos omdat je als beautista -of moet ik deautista zeggen?- zo ook kan vergelijken. 
Klorane - Dry Shampoo with Oat Milk - 50 ml

Dit merk, Klorane kende ik eerlijk gezegd nog niet. Maar een goede droogshampoo is altijd welkom :) Etat Pur - Actif Pur Citric Acid AHA A60 - 15 ml FULL SIZE 
EtatPur is een merk dat ik al een tijdje wilde testen, maar om één of andere onbekende reden, is het er nog niet van gekomen. 'Jeej' voor dingen uitproberen via Deauty! Bij dit product zat ook nog een soort 'handleiding' een code waarmee je tijdelijk gratis geen verzendkosten betaald wanneer je via de website van EtatPur besteld. 

Bee Nature - Douchemelk - 40ml
Dit merk komt ook uit de lucht gevallen bij mij. 'Bee Nature' is dan ook een nieuw Belgisch merk met een 100% natuurlijk cosmeticagamma. Zelf der verpakking is voorn meer dan 99% van natuurlijke oorsprong. Dames en heren van 'Bee Nature': u heeft mijn aandacht! 
Deze laatste drie merken zijn vrij nieuw voor mij. Wat dat betreft vind ik de deze december-editie in elk geval zeer geslaagd.
Giorgio Armani - Aqua Di Gio Essenza - 5 ml
In december denkt Deauty ook aan onze mannen. Hoewel ze het niet altijd toegeven, houden ze ook wel van een vleugje 'beauty' every now and than. Neem nu mijn vader: je zou het hem niet nageven, maar het lijkt wel alsof hij 'Orange' van Hugo Boss opdrinkt. In minder dan een half jaar tijd heeft hij de XL fles leeggespoten. Dit legendarische Armani parfum zal zijn geliefde geur misschien niet kunnen vervangen, maar het zorgt wel voor afwisseling.
In je Deautybox zit ook een soort geschenkverpakking, waardoor je de geur echt kan wegschenken. Leuk bedacht!
Je krijgt ook een soort stickers die handig kunnen zijn wanneer je je beautystash wil organiseren. Iets wat ik dringend eens moet doen trouwens #uitstelgedrag
Deze tweede ontmoeting met Deauty was opnieuw erg aangenaam. Vooral het Essie lakje -hello I'm a nailpolish addict- en de droogshampoo maken me one happy gall!
Ontving jij ook een december Deauty box?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie