zondag 9 december 2012

Fashion Moodboard | Black & Gold

Begin maar al na te denken over wat je tijdens de feestperiode zal aantrekken, want binnen een paar weken is het zover. Oké goed, misschien is het nog net iets te vroeg, maar stiekem surf ik toch het WereldWijdeWeb af naar leuke items die mijn outfit -af- maken. Mijn jurkje heb ik al -dat krijg je later te zien ;)- en het leent zich perfect om met zwarte en gouden items te spelen. Indien je aan een gelijkaardige combinatie dacht -of gewoon nog geen flauw idee hebt- kan je hier vandaag misschien wel wat inspiratie opdoen.1. Black Stud Handbag -Romwe €26
Een eenvoudige, maar gelijk ook edgy zwarte handtas. Een musthave als je het mij vraagt!

2. Cuba Shoes Nite -Nelly €41
Dit is niet meteen het soort schoenen waarmee je mij zal tegenkomen -gewoon omdat ik dan mijn benen breek- maar ik vind ze echt fantastisch! Voor mij is dit zelf de ideale vervanger voor de zwarte pump :)

3. Rut M.FI. Malton Short Dress -Nelly €25
Ik mag dan al een LBD hebben, deze zou ook niet mis staan in mijn garderobe. Wie nog geen 'Petite Robe Noire' heeft, weet nu alvast waar hij moet zoeken :)

4. Tamaris Hoge Hakken Goudkleurig -Zalando €60
Opnieuw een 'gouden muiltje' dit keer iets eenvoudiger. Deze hebben een serieus hoog wishlist-gehalte als je het mij vraagt!

5. Tamaris Klassieke Pumps Zwart -Zalando €60
Dan toch maar 'Back to Basics'- of 'Back to Black', het is maar hoe je het ziet. Voor wie het graag save speelt :)

6. Jane Norman Handtas Zwart - Zalando €30
Mijn modekennis is vrij basic, maar ik vermoed dat Jane Norman -wie dat ook mag zijn- zich toch een beetje liet inspireren door dat ene modehuis. Hoe het het ook weer? Oh ja... CHANEL!

7. Elastic Bullets Bracelet - InMyDresser €9.90
Dit is zonder twijfel mijn favoriet uit het hele moodboard! Het slechte nieuws is dat hij momenteel niet te bestellen is :(. Het goede nieuws is dan weer dat hij binnenkort wel weer beschikbaar zal zijn :) Deze gouden armband oogt eenvoudig, maar de kogels zorgen dan weer voor een edgy twist. #want

8. Golden Diamond Stars Studs -InMyDresser €6.90
Een kerst zonder sterren is als een taart zonder slagroom. Do I need to say more?

9. Gold Black Pyramide Collar Necklace -InMyDresser €20
Hoewel ik niet zo voor grote opvallende kettingen ben, maak ik voor deze graag een uitzondering. Hij is strak en clean, maar toch shiny en girly :)

Weet jij al wat je zal dragen met de feestdagen?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie