maandag 3 december 2012

Elegant Touch | Glitter Nails


Ik ben een echt meisje. En daarmee bedoel ik niet dat ik de correcte lichaamsbouw heb om als 'meisje' bestempeld te worden, maar daarmee bedoel ik dat ik gek ben op alles wat roze is en/of glittert. Ondertussen weet je ook al dat ik een soort nagellak verslaving heb, dus roze glitternagels: da's helemaal mijn ding! Alleen zie ik er altijd er tegenop om de glitternagellak er af te halen. Gelukkig zijn er nu ook kunstnagels met glitter. Hoera!!!


Het is bijna zover: de kerstcadeautjes worden volop aangekocht, de champagneflessen liggen te koelen en het wordt stilaan tijd om het stad in te duiken voor die mooie feestjurk. En als je dan toch in de stad bent: neem deze holiday musthaves ook maar mee! 
Vrees niet voor het geknoei met lijm, want sinds kort maakt Elegant Touch gebruik van 'glue tabs'. Ik vertelde jullie eerder al over glue tabs -klik!- maar ondertussen zijn ze toch geĆ«volueerd. De tabs zijn dunner geworden en steviger. Op zich niets dan goeds, al vind ik ze nu wel moeilijker te verwijder. Dat heeft dan weer het voordeel dat ze beter en langer blijven zitten, dus ik heb in feite niet echt redenen om te klagen :)

De Glitter Nails bestaan in verschillende lengtes en kunnen ook bijgevijld worden, zodat je in een wip de perfect gevormde nagels hebt :)


Wie niet van roze houd -maar wel van glitter- moet niet opzoek naar een andere oplossing voor schitterende nagels. Deze babies bestaan namelijk ook in 'Graphite', een zwarte kleur :) 

Elegant Touch  Glitter Nails 'Pink' €10.45 
Verkrijgbaar bij Di.

Draag jij wel eens glitter nails?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie