vrijdag 7 december 2012

Catrice | Lashes to Impress


Het is al even geleden dat Catrice aan bod kwam op Muffins At Tiffany's, maar vandaag is het weer zover. Catrice staat voor mij voor budget, maar ook voor kwaliteit. Daarmee bedoel ik eigenlijk vooral dat de prijs-kwaliteit verhouding erg mooi is. Ik was dan ook wel benieuwd naar deze "Lashes to Impress" uit de "SpectaculART" collectie. Hoewel ik alles behalve een expert ben in het aanbrengen van deze dingen -ik ben wanhopig opzoek naar "Kunstwimpers voor Dummies"- , wou ik het toch wel eens proberen. 

Hoewel de verpakking -een doosjes van hard en transparant plastiek- erg simpel is, slaagde ik er niet in het probleemloos te openen. Schuiven is de boodschap ladies! 

De verpakking bevat een tubetje wimperlijm en zestig wimpers in drie verschillende lengtes. 


De bovenste rij wimpers zijn de langste. Het verschil in lengte is miniem, maar dat zorgt er net voor dat je een natuurlijk effect bekomt. 
Het leuke aan deze losse stukjes is dat je het effect zo klein of groot kan maken als je zelf wil. Al zou ik je niet meteen aanraden om alles er in één keer op te plakken. Als je het toch doet, stuur dan maar een foto :D 

De wimperlijm viel verrassend goed in de smaak. Hij is erg makkelijk aan te brengen en ik ben er haast van overtuigd dat je er een Ikea-kastje mee aan elkaar kan lijmen :) 
Daar ik een echte klungel ben, was het wel een gefoefel om de stukjes kunstwimper aan te brengen. Eenmaal ze aangebracht waren, vielen mijn gesukkel als bij wonder helemaal niet op :) 

Blauwe vlekje is wimperlijm :) Na het opdrogen verdwijnt het blauwe als sneeuw voor de zon. 
Ik gebruikt hier van elke lengte één stukje. Het grootste aan de buitenkant, de middelgrote in het midden -duh!- en het korste aan de binnenkant. Het resultaat is hierbij heel neutraal, maar in realiteit lijkt het of ik van natuurlijke mooie volle wimpers heb. 

Ik zou deze "Lashes to Impress" zeker aanraden. Vooral wanneer je een natuurlijk effect wil en geen enkele mascara bevredigend werkt. 

Draag jij wel eens kunstwimpers?

Catrice SpectaculART "Lashes too Impress" €3.99Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie