zaterdag 29 december 2012

2012 | Editor's Choice Part Two

Zoals beloofd toon ik jullie vandaag het tweede deel van mijn meest favoriete producten uit het afgelopen jaar. Dit keer geen crèmekes of wondermiddeltjes voor de huid, maar eerder leuke goodies die er voor zorgen dat je -ondanks enkele onzuiverheden- er steeds totaly fab uitziet.  Let's do this!

For the love of God, waar begin ik in hemelsnaam? Ik zie al mijn babies even graag, dus er eentje kiezen om mee te starten is haast onbegonnen werk... Dan maar met product dat al het langst in m'n stash zit zeker?

"Girl Meets Pearl" van Benefit wordt wel eens omschreven als de mooiste highlighter die er is -althans: door mij wordt hij zo omschreven :p Deze beauty raakte na meer dan een jaar -dagelijks gebruik- vorige week op. Gelukkig was dat geen reden voor 'paniek in m'n hoofd', want ik had al een back-up klaarliggen :) 

Ook de "Master Precise Liquid Eyeliner" van Maybelline New York gaat al maar dan een jaar mee. Allé ik bedoel: ik gebruik het product al meer dan een jaar, maar ondertussen is het wel al verschillende malen vervangen. Met één exemplaar doe ik ongeveer drie maanden en dan is het tijd voor een nieuwe. Misschien niet zo duurzaam, maar de werking ervan vind ik meer dan geweldig! Zelfs wanneer je niet zo goed bent met vloeibare eyeliner. 

Een YSL lipstick kon onmogelijk ontbreken in dit overzicht. Sinds ik ze eind vorig jaar ontdekte, zijn het absoluut mijn favoriete lipsticks. Dit lieve frambooskleurtje is dan ook een no-brainer voor mij. "Rose Caress" is de naam, groot is de faam.

Hopla, nog een lipproduct! Je kan gerust stellen dat ik mijn lippen dit jaar ben gaan verwennen met verschillende producten. De "MAC Casual Colour Lip & Cheek Colour" in Keep It Loose kan je -zoals de naam het zegt- zowel op je lippen als op je wangen dragen. De peachyroze kleur is op en top mijn ding. Zoals Mariah Carey zou zeggen: can't live if living is without you!

Na de lippen gaf ik uiteraard ook mijn ogen voldoende aandacht. Dit "Natural Eye Palette" van Too Faced stond al een dik jaar op m'n wishlist en om eerlijk te zijn had ik de hoop al opgegeven. Tot ik eindelijk naar Maastricht en eindelijk naar Sephora kon, waar ik dan eindelijk het laatste exemplaar van dit legendarische palette te pakken kreeg. Yeah baby!

Een mooie ooglook zonder een goede mascara is als Coco zonder Chanel, als een bad zonder bubbels. Met andere woorden: not done! Vandaar dat ik deze "Helena Rubinstein Lash Queen - Sexy Blacks" dus eigenlijk wel moest kopen hé :)

And last but definitely not least -ik weet dat je er op zat te wachten- "The Man With The Golden Gun" van OPI. Een topcoat met echt bladgoud? Dit collector's item komt in aanmerking om product van het jaar te worden! Hoewel het een ware zoektocht heksenjacht was om deze te bemachtigen, is hij het nog steeds allemaal waard.

Wat waren dit jaar jouw favoriete -make-up - producten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie