donderdag 27 december 2012

2012 | Editor's Choice Part One


De cadeaupakketten veroveren de parfumerieën weer, dus dat kan maar één ding betekenen: het jaar zit er weer op! De laatste dagen van 2012 kan je gerust op één hand tellen, wat er op zijn beurt weer op wijst dat het tijd is voor een jaar overzicht van het beste van het beste. Althans volgens mij :) Omdat het nogal veel in eens zou zijn om jullie al mijn musthaves in één keer te tonen, zal ik mijn favorites in twee post tonen. Vandaag bundelde ik alles wat min of meer onder verzorging valt, in deel één.

Laten we beginnen met enkele uitzonderingen :) De eerste twee producten die ik je toon, vallen namelijk niet echt onder 'verzorging'. Ik vond ze wel mooi bij deze categorie vallen, dus why the hell not :) 

De eerste op het ere podium is de "Be Your Best" 'BB Cream' van Philosophy. Hoewel deze verantwoordelijk was voor het de laatste 'Aha-erlebenis' op vlak van beauty, mocht hij toch niet ontbreken in het rijtje favorieten van 2012. 

Parfum is ook niet echt verzorging, maar niet te min geeft het je een geweldig gevoel. Het zorgt voor je 'innerbeauty' zeg maar :) Deze hoort er niet perse bij de favorieten van 2012, mais non! Deze "Miss Dior Chérie" is een all time favorite !

Naast chips ben ik slechts aan één ding verslaafd: balsem! Vandaar dat een lippenbalsem en handcrème -zie het maar als balsem- niet mogen ontbreken in dit overzicht.

De "Infinity - Ultra Rich Hand Lotion" was eigenlijk een toevallige ontdekking. Ik was op reis en vergat thuis mijn handcrème, dus stapte ik de domweg bij Rituals binnen om een handcrème. Conclussie: ik moet meer dingen vergeten, want dit is echt een keeper! 

Beroemd, berucht en ook very much goed gekeurd! Hoewel "Rosebud Salve" eigenlijk een huidbalsem is, gebruik ik hem voornamelijk op m'n lippen. Al verdwijnt elk occasioneel droog plekje als sneeuw voor de zon dankzij dit welriekend goedje.

Ik heb absoluut niets met haarproducten -geef mij een shampoo en een conditioner en ik ben blij- maar dit serum valt niet meer weg te denken uit mijn routine. Niet alleen ging mijn haar er terug van glanzen, ik ben ook aangenaam verrast door de fruitige geur. Hip hip hoera voor het Pantene serum!

Wie van make-up houd, weet dat hij -waarschijnlijk zij- ook moet demaquilleren. Mijn favoriet is het reinigende micellaire water met drie rozen van Nuxe. Niet alleen doet hij perfect wat hij moet doen -reinigen enzo- maar opnieuw is het de geur die mij helemaal heeft ingepakt.

Na het demaquilleren hebben we uiteraard ook een toner nodig. Als het niet iets meer mag zijn, dan liefst ook iets dat mijn vette huid een handje helpt. Meet "Tea Tree Water" -let maar niet op de Franstalige verpakking- van Lush. Na een minike helemaal te hebben opgebruikt, schafte ik me een big-ass bottle aan. Lush for the win!

Wat waren jouw favoriete -verzorings-producten van het jaar 2012?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk wanneer je een reactie plaatst!
Liefs, Sofie